5053873217 [email protected]

Ekranlarda ikinci sezonuyla yayınlanan Paramparça dizisinden, geçtiğimiz haftalarda Gülseren’i canlandıran başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay ayrılmıştı. Nurgül Yeşilçay’ın vedasından sonra diziye Şükran Ovalı ve Hümeyra yeni karakterlerle katılmıştı. Paramparça dizisine bir yeni oyuncu daha dahil oldu.

Ebru Özkan, Erkan Petekkaya ve Barış Falay’ın başrollerinde oynadığı, Endemol Shine yapım imzalı, senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı Paramparça’ya Başak Akbay da katıldı. Deniz Yıldızı dizisiyle 7 sezon ekranlarda olan ve Benzemez Kimse Sana yarışma programında da yarışan başarılı ve güzel oyuncu Başak Akbay, Star TV’nin sevilen dizisi Paramparça’ya dahil oldu.

 

Başak-Akbay
TESADÜFLER ZİNCİRİ
Müzik aletleri satan dükkanda olay çıkaran Hazal, kendisini tamamen mağdur pozisyonuna sokar. Dilara ile birlikte Hazal’ı psikiyatriste götüren Cihan kapıda sürpriz bir şekilde Ayşe ile karşılaşır ve bu, gün içinde ilk karşılaşmaları olmayacaktır.

HARUN İLE AYŞE NEREDEN TANIŞIYOR?
Maide, Candan’ı hastaneden çıkarıp eve yerleştirir. Maide, Candan’a reddemeyeceği bir teklifte bulunur. Maide ve Harun ile Ayşe arasında da geçmişe dayalı bir bağ vardır. Öte yandan Harun’un evine girip Cihan’ın silahını almak isterken yakalanan Özkan, hapise girer. Durumu öğrenen Cihan çok öfkelenir ama Cihan esas şoku, davet edildiği karakolda izlediği görüntülerle yaşayacaktır.