5053873217 [email protected]

Dernekler Müdürü’nden Mahsun Kırmızıgül’e Ağır KüfürSosyal medya hesabından Mahsun Kırmızıgül’ü hedef alan İzmir Valiliği Dernekler İl Müdürü Turgay Esen, “Sen y.vşak çıktın” dedi. Esen daha sonra paylaşımını kaldırdı.
İzmir Valiliği Dernekler İl Müdürü Turgay Esen, Facebook hesabından sanatçı Mahsun Kırmızıgül’e “Sen y.vşak çıktın lo” dedi.
DAVUTOĞLU’NA “ZALİM” DEMİŞTİ
Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Diyarbakır’da terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar devam ederken twitter hesabından “Yaralı olan çocukları ve yaşlı insanları ölüme terk etmek hangi dinde yazar. Bu kadar zalim, bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz ey başbakan?” notunu paylaşması siyaset gündemine oturmuş, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da tepkisine neden olmuştu.
“AMA Y.VŞAK ÇIKTIN LO”
İzmir Valiliği Dernekler Müdürü Turgay Esen dün gece Facebook hesabından, Mahsun Kırmızıgül için şu paylaşımda bulundu: “Lo Mahsun, Mahsun… Hatırlıyorsun? Yıllar önce ‘hepimiz kardeşiz bu öfke niye’ demiştin. Milletimizin hoşuna gitmişti. Zaten biz kardeştik, anaydık, babaydık, dayıydık, amcaydık, halaydık, yeğendik, teyzeydik… Ama sen y.vşak çıktın lo.”