5053873217 [email protected]

STAR TV’DEN YENİ DİZİ 46: YOK OLAN
Erdal Beşikçioğlu, Melis Birkan ve Yasemin Allen’in başrollerinde oynayacağı Star TV’nin iddialı dizisi 46’nın çekimleri sürüyor. Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği diziyi Behzat Ç.’nin de senaristliğini yapan Ercan Mehmet Erdem yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Akar var.
46 dizisinin genel konusu da belli oldu. Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu yazacağı, Serdar Akar’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Pana Film imzalı 46 dizisi sıra dışı hikayesi ile seyirciyi kendisine bağlayacak. 46 dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan başrollerde oynayacak.
Star TV’de yayınlanacak olan psikolojik gerilim türündeki 46 dizisinin ekrana geliş tarihi ise henüz belli olmadı. Çekimleri devam eden dizi prime time 2 kuşağında, akşam 23.00’dan sonra yayınlanacak. Erdal Beşikçioğlu, ilginç konusuyla dikkat çeken dizide, çift ruha sahip bir genetik profesörünü canlandıracak.46-yok-olan-dizisi
46 DİZİSİNİN GENEL KONUSU

Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı karakter Türkiye’nin sayılı genetik profesörleri arasında gösteriliyor. Tedavisi mümkün olmayan bir hastalık sonucu 5 yıldır komada olan kız kardeşini (Yasemin Allen) yaşatmaya çalışan profesör kendisini bu hastalığın çaresini bulmaya adamış. Zamanla yalnızlaşan ve etrafındaki pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu yolda binlerce hastaya umut olabilecek bir ilaç keşfediyor ve kendisini bir anda büyük bir olay örgüsünün içerisinde buluyor. İnandığı gerçeğin peşinden koşan profesör için artık hiç bir şey eskisi gibi olamayacaktır ve bu sır tanıdığı tanımadığı pek çok kişinin hayatını değiştirecektir.”
Yasemin Allen 46 dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile başrol oynayacak

Yasemin Allen 46 dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile başrol oynayacak
Star TV’nin merakla beklenen ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun rol alacağı ‘46‘ dizisine yeni bir oyuncu katıldı! Pana Film imzalı, Serdar Akar’ın yöneteceği ve senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme alacağı, başrollerini ise Erdal Beşikçioğlu ve Yasemin Allen’in paylaşacağı yapıma, Issız Adam filmindeki Ada rolüyle büyük beğeni toplayan, yanı sıra Bu Kalp Seni Unutur mu?, Deli Saraylı ve Leyla ile Mecnun dizilerinde de rol alan Melis Birkan dahil oldu.melis birkan