5053873217 [email protected]

Bodrum Lisesi dizisinin başrol oyuncuları belli oldu…İşte yeni diziden son bilgiler..

bodrum-lisesi-dizisi-hilmicem-intepe-dilan-çiçek-deniz

Bodrum Lisesi dizisinin konusu ne hangi oyuncular oynuyor? Kanal D‘nin yeni dizisi Bodrum Lisesi hakkında tüm haberler…

Kış dizileri Haziran ayında sezon finali yapacak olan tv kanalları yaz sezonu hazırlıklarına hızlı başladı. Kanal D, yaz dizisi olan Meleklerin Aşkı‘ndan sonra şimdi de Bodrum Lisesi dizisinin hazırlarını yapıyor.

Kanal D’nin 2016 yaz aylarında yayınlayacağı yeni dizisi Bodrum Lisesi‘nin başrol oyuncuları belli oldu. Miss Turkey 2014 ikincisi Dilan Çiçek Deniz, çekimleri mart ayının ilk haftası başlayacak dizide Hilmi Cem İntepe ile kamera karşısına geçecek. Dizinin yapımcılığını ise son dönemde ‘Aramızda Kalsın’, ‘Gönül İşleri’ ve ‘Acı Aşk’ gibi işlerde imzası bulunan TMC üstlenecek. Bodrum’da geçecek bir gençlik hikayesini konu alacak yapım yaz aylarında yayına girecek. Bodrum Lisesi’nin ilk bölümüyle Haziran ayında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Hilmi Cem İntepe 2013'de Survivor'a katıldı.

Hilmi Cem İntepe

Survivor yarışmasında, biri All Star olmak üzere iki defa yarışan Hilmi Cem İntepe ile tescilli güzelDilan Çiçek Deniz, önümüzdeki günlerde çekimler için Bodrum’a gidecek. Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında Survivor’ı birinci bitirerek büyük ödülün de sahibi olmuştu. Hilmi Cem İntepe, Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu dizilerinde de rol almıştı.

Dilan-Çiçek-Deniz-güneşin-kızları

Dilan Çiçek Deniz son olarak Güneşin Kızları dizisinde rol almıştı

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Sivas doğumlu olan 20 yaşındaki güzel finalist 1.77 boyundadır. Eğitim hayatına Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği bölümünde devam eden Dilan Çiçek Deniz ayrıca modellik ve oyunculukta yapmaktadır. Güzel finalistin oyunculuk kariyerinin başlangıcı Balayı isimli filmde olmuştur. Kanal D’nin sevilen dizisi Güneşin Kızları’nda ise Elif rolünü canlandıran Dilan Çiçek Deniz, Şubat ayında diziye veda etti.dilan-çicek-deniz-bodrum-lisesi

Yarışmanın favorileri arasında gösterilen Dilan Çiçek Deniz’e 15 Mayıs akşamı düzenlenen Elidor Miss Turkey 2014 finalinde derece elde etmiştir. Dilan Çiçek Deniz katıldığı Elidor Miss Turkey 2014 yarışmasında Türkiye 2.güzeli ünvanını kazanmıştır.dilan-çicek-deniz

Yaş: 20
Boy: 1.77
Doğum Yeri: Sivas
Eğitimi: Ege Üniversitesi – Turizm Rehberliği Bölümü
Mesleği: Oyuncu – Model