5053873217 [email protected]

NTV Spor’da Yüzde 100 Futbol programı yorumcusu Rıdvan Dilmen, Ankara’da yaşanan terör olayları nedeniyle Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçını yorumlamak istemediğini söyledi program yarıda kesildi.

RIDVAN DİLMEN

Ntv Spor’da yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, Beşiktaş – Mersin İdman Yurdu maçı sonrası Ankara’daki terör saldırısı nereniyle futbol konuşmayacağını söyledi ve özür diledi.
Geçen ay yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı sonrasında maçı yorumlamak için canlı yayına çıkan Rıdvan Dilmen canlı yayında Ankara’daki saldırıya tepki gösterdi. Dilmen programın sunucu Güntekin Onay’a “Ben ekran karşısında olsam ikimize de küfrederim” dedi.

Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle üzgün olduğunu kaydeden Dilmen, “Ben açıkçası hem kurumumdan hem de izleyicilerden özür dilerim. İyi de seyretmedim zaten maçı izleyicilerden özür dilerim. Top mop konuşamam daha çok haberleri izledim. İzleyiciler yanlış anlamasın. Ben ekran karşısında olsam ikimize de küfrederim. Program yapmasan da terörün işine gelir. Kurumumdan ve izleyenlerden özür dilerim. Terör olayları nedeniyle konuşmayacağım. Maçı da çok iyi izleyemedim. Belki istedikleri bunlar, ama futbol konuşmak istemiyorum. Ankara’da yaşanan terör olaylarını kınıyorum” ifadelerini kullandı. Rıdvan Dilmen’in sözlerinin ardından %100 Futbol programı sona erdi.