5053873217 [email protected]

Paramparça dizisine 53. bölümden itibaren Harun’un halası Maide rolüyle ünlü oyuncu Hümeyra katılıyor..

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın heyecanla beklenen yeni bölümünde usta oyuncu Hümeyra da Maide karakteri ile diziye dahil oluyor.

Star TV’de 2. sezonuyla ekranlarda olan Paramparça dizisinden geçen hafta Nurgül Yeşilçay ayrılmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Gülseren karakteri, Cihan’la nikahları sırasında vurularak öldürülmüş ve Yeşilçay diziye 52. bölümde veda etmişti. Nurgül Yeşilçay’ın ayrılığından sonra Paramparça dizisine Hümeyra ve Şükran Ovalı katılıyor.

paramparça

Paramparça’nın güçlü kadrosuna usta oyuncu Hümeyra da dahil oldu. ‘Paramparça’nın 15 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak 53. bölümünde ilk kez ekrana gelecek olan Hümeyra, izleyicinin karşısına Harun’un (Barış Falay) otoriter ve çok yakın ilişkide olduğu halası Maide karakteriyle çıkacak. Paramparça’ya önümüzdeki haftalarda katılacak olan Şükran Ovalı ise dizide Psikiyatrist Ayşe rolünü canlandıracak.hümeyra-paramparça-maide-harun

PARAMPARÇA’DA CİHAN’DAN ŞAŞIRTAN TEKLİF – 53. BÖLÜM KONUSU
HARUN YA ÖĞRENİRSE?
Dilara’nın hamile olduğunu öğrenen Ozan için ok yaydan çıkar. En büyük düşmanları Harun’un çocuğunu kardeş olarak kabullenmeye hiç niyeti yoktur. Bu bebekle birlikte hem çocuklarını hem de saygınlığını kaybetmekten korkan Dilara’nın bir diğer kabusu da Harun’dur. Harun ya Dilara’nın kendi çocuğuna hamile olduğunu öğrenirse?paramparça-53.-bölüm
ACISINI KALBİNE GÖMÜYOR
Bir yanda Gülseren’i kaybetmenin acısıyla kavrulan Cihan diğer yanda ailesini bir arada tutabilme çabası içindedir. Şimdi acısını kalbine gömüp ailesinin yanında olma zamanıdır. Cihan hiç kimsenin, Dilara’nın bile tahmin edemeyeceği bir teklifte bulunur.
RAHMİ VE DENİZ HESAPLAŞIYOR
Cansu’yu kaybetmeyi içine sindiremeyen Deniz, Rahmi Bey’in sert tepkisinin sebebini öğrenmeyi kafasına koyar. İkili arasındaki yüzleşme can yakıcı olacaktır… Öte yandan Harun, halası Maide’ye gider ve ona ihtiyacı olduğunu söyler.

PARAMPARÇA 53. BÖLÜM FRAGMANI

Yayın Günü: 15 Şubat Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / 53. Bölüm – Yeni Bölüm…

KÜNYE:

YAPIM: ENDEMOL TÜRKİYE
YAPIMCI: HÜLYA VURAL, GÖKHAN TATARER, H.HAKAN EREN
YÖNETİCİ YAPIMCI: ÖZLEM YURTSEVER
YÖNETMEN: ALTAN DÖNMEZ
SENARİST: YILDIZ TUNÇ, MURAT LÜTFÜ, METİN ALİ
MÜZİK: AYŞE ÖNDER
GENEL SANAT YÖNETMENİ: NİLÜFER ÇAMUR
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: VOLKAN ASLAN

OYUNCULAR:

ERKAN PETEKKAYA (CİHAN), BARIŞ FALAY (HARUN), EBRU ÖZKAN (DİLARA), CİVAN CANOVA (RAHMİ), CEMAL HÜNAL (ALPER), NURSEL KÖSE (KERİMAN), GÜNEŞ EMİR (SOLMAZ), TOLGA TEKİN (ÖZKAN), ALİNA BOZ (HAZAL), LEYLA TANLAR (CANSU), BURAK TOZKOPARAN (OZAN), HÜMEYRA (MAİDE).