5053873217 [email protected]

Yılmaz Morgül, Survivor’a gitmeden önce “Adada cinsel ilişki imkânsız… Kendinize nasıl hâkim olacaksınız?” sorusuna, “Benim için aşk cinsellik değil ki” yanıtını vermişti.

Survivor Yarışmacısı Yılmaz Morgül’e ‘Cinsellik’ Sorusu
Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran ‘Survivor 2016’ yarışmasında en çok dikkat çeken isim hiç kuşkusuz ki Yılmaz Morgül… Adadaki yaşantıya ayak uydurup uyduramayacağı merak edilen Morgül, verdiği son röportajda “Peki, adada cinsel ilişki imkânsız… Kendinize nasıl hâkim olacaksınız?” sorusuna da yanıt vermişti.

Ünlü sanatçı bu soruyu, “Seks yapmayabilirim. Sevdiğim New York’ta yaşıyor. Zaten 2-3 ayda ancak bir araya geliyoruz. Benim için aşk cinsellik değil ki” şeklinde yanıtlamıştı.

İşte Yılmaz Morgül ile adaya gitmeden önce yapılan röportajdan bir kesit;

Makyajsız ne yapacağınız merak ediliyor…

Makyajla mı sokağa çıkıyorum? Ne münasebet! Ben dünyanın en güzel cildine sahibim. Karadeniz ve Rus genleri taşıyorum. Vücudumun her noktası deri olarak çok kaliteli. Annem 80 yaşında ama ne bir kırışığı ne de bir selüliti yok.

Gelelim aşka… Issız ada, iletişim yok… Tam aşk havası…

Zaten âşığım. Yedi senedir hayatımda biri var. Amerika’da yaşıyor. Ona ‘arısütüm’ diyorum. Çünkü çok saf bir kişiliği var.

Peki, adada cinsel ilişki imkânsız… Kendinize nasıl hâkim olacaksınız?

Seks yapmayabilirim. Sevdiğim New York’ta yaşıyor. Zaten 2-3 ayda ancak bir araya geliyoruz. Benim için aşk cinsellik değil ki.

Y MORFGÜL

Siz gerçek bir Survivor mısınız?

Evet. Ben Yılmaz’ım. İsmimin karakteristik özelliklerini taşıyorum. Benim hayatım hep mücadele. Okulun tatil dönemlerinde çalıştım, Beykoz çayırında simit sattım. Motorlarda muavinlik yaptım. Hiç oyuncaklarım olmadı. Şöhret olduktan sonra evimi oyuncaklarla doldurdum. Bir gün hepsini kamyonla kimsesiz çocuklar yuvasına götürdüm. Yalnız ilk aldığım oyuncağım, küçük kahverengi ayım hâlâ koynumda, onunla yatıyorum. Adı Kutkuli.

Kutkuli mi?

Evet. Karadeniz’de bebeksi, saf insanlara denir. Seyahatlerime hep benimle gelir. Survivor’a da götürmek istiyorum.

Hayat hikâyenizi biri yazsa bu kim olurdu?

Milan Kundera’yı çok severim. O yazabilir ‘Varolmanın Dayanılmaz Morgül’üyüm ben. Yaşar Kemal de olabilir.