5053873217 [email protected]

Eşi Kaan Tangöze’nin kendisini aldatma haberleriyle gündeme oturan Seçkin Piriler Günaydın’dan Merve Yurdatapan’a içini döktü; magazin gündemini sarsan ihaneti, nasıl atlattığını, o günlerde neler yaşadığını, yaşadığı zor günleri ve gelecekte yapmayı düşündüğü planlarını anlattı.

seckin pirier

İşte Merve Yurdatapan’ın röportajından başlıklar.

Son zamanlarda eşinizle yaşadıklarınız gündemde. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Gerçekten çok üzgünüm, şoktayım. Böyle bir şeyin başıma geldiğine hâlâ inanmıyorum. İlk öğrendiğim günü yaşıyorum hâlâ; ilk günkü gibi hissediyorum. Henüz alınmış net bir kararımız yok. 10 sene büyük bir aşk yaşadık. Şu anda ben de, o da avukata gidemiyoruz. Ne olacağımız belli değil. Her gün fikir değiştiriyorum. Bir günde boşanmaya karar verebilirim de, her şey düzelir bizi el ele görebilirsiniz de. Sonu ne olacak bilmiyorum.

Bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Çok karışık duygular içindeyim. Ani karar veremiyorum çünkü iki kişi değiliz; çocuklarımız var. Hakan ve Volkan çok ufaklar. Tek başına çocuk büyütmek çok zor. Acı bir şey; keşke bunu yaşamasaydık. Allah kimsenin başına vermesin. Her şey çok göz önünde oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum; kafam çok karışık.

Eşinizle boşanma üzerine konuştunuz mu?

Hayır, hiç konuşmadık. Konuşacağımız zaman araya hep bir şeyler girdi. Biz de zamana bıraktık. Doğru karar vermek istiyorum, hata yapmak istemiyorum. İçimde yangınlar var. Hayırlısı olsun.
Kaan çok iyi bir baba. Ona diyecek bir sözüm yok.

Yaşadıklarınıza rağmen çok güçlü görünüyorsunuz…

Bu süreçte arkadaşlarım ve ailem beni hiç yalnız bırakmadı. Defileye çıktığım günün sabahında bu olayları öğrendim. İlk önce inanamadım. Ayrılmak varsa ayrılırım, barışmak varsa barışırım. Hayatın ne göstereceğini bilemiyorum. Hiç ummadığım anda böyle bir şey yaşadım. Zaman her şeyin ilacı… Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Evlilik sürecinde kavga etmedik ya da kötü şeyler yaşamadık. O yüzden bu durumu hiç hissetmedim. Bir anda oldu her şey.

Her şeye rağmen eşinizden çok iyi bahsediyorsunuz…

İnsan olarak Kaan çok iyi biridir. Böyle bir şeyi bana yapmış olabilir ama o çok iyi biri. Bir gün ayrı kalacaksak da Allah onu iyi insanlarla karşılaştırsın. Yanında hep iyi insanlar olsun.

Hayatınızda neler değişti?

Büyüdüm; artık ne istediğimi biliyorum. Eskiden pembe bulutların üstündeydim, artık ayaklarım yere daha sağlam basıyor. Çocuklarım var, daha temkinliyim. Yarışmada derece aldığımda çok gençtim. Yanlışlarımla büyüdüm bu camiada. Herkesin gözü önünde yaptım hatalarımı.