5053873217 [email protected]

FOX’un merakla beklenen yeni dizilerinden Çifte Saadet’in fragmanı yayınlandı. Çifte Saadet dizisinin başrollerinde Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu, Dolunay Soysert, Bala Atabek, Dila Danışman ve Bora Akkaş yer alıyor. Çifte Saadet dizisinin yayın tarihi de belli oldu. Fox’un yeni dizisi 6 Şubat Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.
Çocukluk aşkı olan Konya’lı Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) İstanbul’a kaçıp evlenmiştir. Küçük bir bakkal dükkanı açmış, üç de çocukları olmuştur. Perihan, en küçük çocukları Mert 6 aylıkken, arkadaşının kına gecesine gitmek için evden ayrılır, otobüsün kaza yapması sonucu kendisinden bir daha haber alınamaz.
Yıllarca Perihan’ın yasını tutan Metin, 6 sene sonra Hülya’yla (Dolunay Soysert) evlenmiş fakat Perihan’ı da hiç unutamamıştır. Hülya’dan da bir oğlu olan Metin’in ilk aşkı Perihan, kazadan sonra hafızasını kaybetmiş ve 12 yıl boyunca adını bile bilmeden bir rehabilitasyon merkezinde yaşamıştır.çifte-saadet-dizisi Bir sabah uyanır, herşeyi 12 yıl öncesinden hatırlamaya başlar ve büyük bir hasretle evine döner. Merakla beklenen yeni dizi Çifte Saadet, Cumartesi akşamları FOX ekranlarına geliyor!

Yönetmen koltuğunda Bora Tekay’ın oturduğu Pastel Film imzalı dizide, hafızasını kaybeden ve yıllar sonra döndüğünde eşini bir başkasıyla evli bulan bir kadının hikayesi anlatılıyor. Başrollerini usta oyuncular Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert’in paylaştığı, yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği yepyeni dizi Çifte Saadet Cumartesi akşamları FOX ekranlarında

ÇİFTE SAADET

Hikayesinin başlangıcı 2003 yılına uzanan Çifte Saadet, Konya’lı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul’a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir.

Hikaye Perihan’ın bir gün Bursa’ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan’ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan’ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin’in yeni eşi Hülya’dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan, kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

Her iki kadının aynı evde yaşamaya başlamasıyla birlikte birbirlerini evden kaçırmak için savaşmalarından ve Metin’in iki kadın arasındaki ızdırabından doğacak kimi zaman komik, kimi zaman hüzünlü hikayelerle sürüp gidecek olan “Çifte Saadet” çok yakında FOX ekranlarında.