5053873217 [email protected]

Beşiktaş’ta polis aracıyla kafa kafaya çarpışarak bir polisin şehit olmasına, bir polisin de yaralanmasına neden olan Rüzgar Çetin, pişman ve üzgün olduğunu söyledi.

RÜZGAR CETİN
1 Polisin Şehit Olduğu Kazaya Karışan Rüzgar Çetin Tutuklandı
Beşiktaş’ta karıştığı kaza sonucu bir polisin şehit, bir polisin de yaralanmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar, tutuklanarak ceza evine gönderildi. Kazada alkollü olduğu ortaya çıkan Çetin’in, ifadesinde pişman ve üzgün olduğunu söyledi.

‘BİLİNÇLİ TAKSİRLE BİR KİŞİNİN ÖLÜMÜNE, BİR KİŞİNİN YARALANMASINA SEBEP OLMAK’ SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. ‘Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına sebep olmak’ suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Çetin, İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

“ÜZGÜN VE PİŞMANIM”

Çetin’in mahkemedeki savunmasında kazanın, orta şeride girmek için manevra yaptığı sırada gerçekleştiği şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Olaydan dolayı çok üzgün ve pişman olduğu Çetin’in, olaydan 1 saat 20 dakika sonra yapılan ölçümlerde, 0,90 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

AVUKATLARIN “HASTANEYE SEVK EDİLSİN” TALEBİ REDDEDİLDİ

Öte yandan avukatlar, Çetin’in iç kanama riskinin olduğu ve hastaneye sevk edilmesi yönünde talepleri olduğunu bildirdi. Mahkeme ise bu zamana kadar yapılan sağlık kontrollerinde bu riskin ortaya çıkabileceği gerekçesiyle bu talebi reddettiği kaydedildi.