5053873217 [email protected]

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği, başrolünde Cem Yılmaz, Berat Efe Parlak, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar ve Ummu Putgul’un rol aldığı ‘İftarlık Gazoz’ filminin basın gösterimi, dün Kanyon’da gerçekleştirildi.CEM YILMAZ

Gösterim sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, ”Kendi filmlerim kadar başka yönetmenlerin filmlerinde yer almayı çok seviyorum. Önümüzdeki dönemde de sevdiğim yönetmenlerin filmlerinde de oyuncu olarak yer almaya devam edeceğim.
Sinema macerama komedi türünde filmler çekerek renk kattım. Dram filmlerine de giderim var, oynamak isterim” dedi. Piyasadaki yönetmen arkadaşlardan komedi filmlerinde iş bekliyorum diyen Cem Yılmaz, iflas etti söylentilerine de göndermede bulunmuş oldu.

Filmde oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Cem Yılmaz, “Ali Baba ve 7 Cüceler filminin montajı sürerken bu filmde rol almaya başladım. İstanbul’a gelip montajları yaptım devamında da bu filmde rol aldım. Ali Baba ve 7 Cüceler filminde yaşanan montaj hataları bu filmde yer almamdan ötürü kaynaklanıyor” dedi.
Basında çıkan Cem Yılmaz, Yüksel Aksu’ya destek oluyor açıklamasına ilişkinde konuşan Yılmaz, “Destek veriyor sözü utandırıcı, beni konuk yazın dedim ama Yüksel Bey böyle uygun gördü. İsmimin nasıl yazıldığı umurumda değil” dedi. Filmin siyasi içerikli olduğuna ilişkin yöneltilen soruya cevap veren Yılmaz, ”Siyaset benim ilgi alanıma girmiyor. Kuşla böcekle ilgilenmek benim için daha anlamlı geliyor” dedi. Yöre dilini konuşamasaydım halk beni döverdi diyen komedyen, monitörün başında yönetmenin yanı sıra yüzlerce kişinin olduğunu da sözlerine ekledi.