5053873217 [email protected]

Türk Telekom, Avea ve TTNet’i şemsiyesi altına aldığını ve 3 şirketin birleştiğini duyurdu. Şirket birleşmesini son tüketici dün akşam yayına giren reklam filmi ve Avea hatlı cep telefonlarında artık yazan ‘Turk Telekom’ hat ismi ile öğrendi!

Hadise

Quentin Tarantino’nun efsane filmlerinden ‘Ucuz Roman’ın şarkılarından birisi olan Misirlou’nun ana tema olarak seçildiği reklamda Wesley Sneijder, Hadise ve Rıdvan Dilmen gibi ünlüler de oynuyor. Telefonu Turk Telekom olarak ‘fiberleyen’ Avea kullanıcılarının bir bir dans etmeye başladığı reklam filminde Hadise sahneye çıkarak Turk Telekom için yapılan şarkıyı seslendiriyor.

Ardından daha önce de Türk Telekom reklamlarında rol alan Güven Kıraç ve Öner Erkan ekrana geliyor. Güven Kıraç’ın başka bir hatta sahip olan telefonu fiberlemezken, Öner Erkan oynayanlar arasına katılıyor. Reklamın sosyal medyada da en çok konuşulan sahnelerinden biri Galatarasaylı oyuncu Wesley Sneijder’ın oynaması. Farklı figürlerle dans eden Sneijder izleyenlerde tebessüm yaratıyor!

Reklam filmine Haluk Bilginer de seslendirme yaparak eşlik ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=qvyrRENFgDM