5053873217 [email protected]

İftarlık Gazoz’un yapımcıları, sinema tarihimizde bir ilki geçtiğimiz günlerde duyurdu. “Vizyondan iki gün önce, 27 Ocak’ta, Türkiye genelinde seçilen illerde, aynı gün, aynı saatte, bilet satışıyla, tek seanslık ilk gösterim…” Bu özel uygulama, yoğun ilgiyle karşılanıp biletler tükenmeye başlayınca şimdi de, il sayısı 34’e yükseltildi ve bazı illerde filmin gösterileceği salon sayısı arttırıldı. Bu özel gösterim gecesinde yer almak isteyen izleyiciler, filmi herkesten önce izlemek için biletlerini cinemaximum.com.tr adresinden veya gişelerden alabilirler.

iftarlık gazoz
Yüksel Aksu’nun yönettiği, başrollerini Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar’ın paylaştığı İFTARLIK GAZOZ filmi, ön gösterimle, 34 ilde, aynı anda, izleyicileri aynı filmle buluşturarak vizyona girmeden tarihe geçti. 70’li yılların siyasi etkilerinin gölgesinde, sıcak bir Anadolu kasabasında yaşananları, tadına doyulmayacak bir usta-çırak ilişkisini merkeze alarak anlatan filmin fragmanı da kısa sürede 1 milyon 800 binin üzerinde izleyiciye ulaştı.
29 Ocak Cuma günü vizyona girmeye hazırlanan İFTARLIK GAZOZ’un bu özel başarısında imzası olan yapımcılarsa; MUZAFFER YILDIRIM/NuLook, ELİF DAĞDEVİREN/EDGE CCF ve YÜKSEL AKSU/TEKE Film.