5053873217 [email protected]

VW Nissan Juke’nin öncülüğünü yaptığı ve yakında Honda HR-V ve Mazda CX-3 gibi modeller ile hareketlenecek olan B segmenti SUV pazarına bu yeni model ile giriş yapmayı hedefliyor.
POLO SUV

Tiguan’ın altında konumlanacak yeni Polo SUV, Volkswagen’in daha önce tanıttığı Taigun konsepti bazında geliştirilecek A segmenti SUV modelinde üzerinde yer alacak. Seat ve Skoda’nın da ona kardeş modeller geliştireceği Polo SUV, Alman markanın geçtiğimiz yıl Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilediği T-Roc konsept altyapısında yükselecek. Volkswagen yetkilisi Dr Heinz-Jakob Neuser’ın doğruladı yeni Polo SUV, markanın yeni geliştirdiği ölçeklenebilir platform olan MQB üzerinde yükselecek. Alman üreticiye göre yeni Polo SUV’un en önemli pazarı sürekli gelişen Çin olacak ve onu Güney Amerika ile Avrupa takip edecek.

POLO S

Taigun, Polo SUV, Tiguan ve Touareg’in yanında CrossBlue ve Cross Coupe GTE konseptleri üzerinde iki yeni SUV daha geliştirecek Volkswagen böylece oldukça geniş bir SUV model gamına sahip olacak. Yeni Polo SUV’nin 2016 yılın içerisinde şekillenmesi bekleniyor.