5053873217 [email protected]

“Take Me To Church” parçasıyla müzik kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan İrlandalı şarkıcı Hozier, 3 Mart Perşembe akşamı Off the Hook serisinin ikinci konseri için Pozitif deneyimiyle Volkswagen Arena’da performans sergilemeye hazırlanıyor. Hozier’in kendi adını taşıyan ilk albümünün Avrupa turnesi kapsamındaki son konserinin avantajlı biletleri için geri sayım başladı.

1453708781_Rhodes

Şarkılarında blues ve soul geleneğini indie rock çatısı altında, güçlü sözlerle birleştiren Hozier’in Volkswagen Arena’daki konseri öncesinde İngiliz müzisyen Rhodes sahne alacak. “Always” isimli şarkısının BBC Radio 1 tarafından keşfedilmesiyle ismini duyuran Rhodes, alternatif müziğin yeni nesil yükselen isimlerinden biri olarak gösteriliyor.

Hozier hayranları www.offthehookseries.com sitesinden alabilecekleri kodla, avantajlı biletlere sahip olabiliyor. Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kendisine önemli bir kitle edinen genç sanatçının ülkemizdeki ilk konseri için avantajlı bilet dönemi Ocak sonunda sona eriyor.

Üyeleriyle alternatif müzik dünyasından haberleri ve daha fazlasını offthehookseries.com üzerinden paylaşan Off the Hook’un Hozier konseri için biletler biletix.com, Biletix satış gişeleri ve Biletix Çağrı Merkezi üzerinden satın alınabiliyor.

Avantajlı bilet fiyatlarından faydalanabilmek için www.offthehookseries.com adresinden kod alınabiliyor.