5053873217 [email protected]

 

Samsung Galaxy S7 nasıl olacak?
Samsung, uzun yıllar sadık kaldığı tasarım ve kullandığı plastik materyali değiştirme kararıyla birlikte, adeta bir yeniden doğuş sürecine girdi. Firmanın yeni amiral gemilerinde kullandığı cam ve metal ikilisi, Samsung kullanıcısı olsun ya da olmasın herkesin beğenisini kazandı. Firma, Galaxy S7 için de aynı ikiliye sadık kalacak.

S77

Galaxy S7 modelinin nasıl görüneceğine dair ilk yüksek çözünürlüklü görseller geldi. Galaxy…
2560 x 1440 Megapiksellik çözünürlüğe sahip olacak olan Galaxy S7’nin ekranı ise 5.1 inç olacak.

Galaxy S7 kamerası nasıl olacak?
12 Megapiksellik arka ve 5 Megapikselik ön kameraya sahip olacak Galaxy S7’nin, 4 GB’lık belleğe ve 64 GB’lık dahili depolamaya sahip olacağını da belirtelim.

İddialara göre, 12 Megapiksel olacak olan ana kamera konusu biraz muallak. Galaxy S5 ve S6 modellerinde 16 Megapiksel kamera kullanan Samsung’un, Galaxy S7 modelinde 12 Megapiksele düşmesi pek muhtemel görünmüyor. Sızan bilgiler ya prototip cihazlardan ya da Galaxy S7, Galaxy S7 Edge modelinden daha düşük özellikler sunacak.

S7

Galaxy S7 ne zaman tanıtılacak?
Samsung’un merakla beklenen telefonu Galaxy S7, Şubat ayının sonunda, Barcelona’da düzenlenecek MWC çerçevesinde tanıtılması bekleniyor. Galaxy S6 ile aynı tarihlerde piyasada olması beklenen Galaxy S7, Mart ayı ortası itibariyle satışa sunulacak.

İki Farklı Tasarımlı Galaxy S7 Gelebilir! İki Farklı Tasarımlı Galaxy S7 Gelebilir!
Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy S7 hakkında bilgiler gelmeye başladı. Ortaya çıkan…
Galaxy S7 diğer özelikleri
Telefonun diğer özellikleri arasında USB Type-C kullanacak olması ve suya dayanıklı olması geliyor. Android 6.0 Marshmallow’la birlikte gelecek özellikler de cabası. Apple’ın kullandığı 3D Touch benzeri bir yenilik olan ClearForce da Galaxy S7 ile birlikte gelebilir.

Galaxy S7, ClearForce ile Gelebilir! Galaxy S7, ClearForce ile Gelebilir
Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy S7, Apple’ın 3D Touch teknolojisiyle benzerlik gösteren…
Kullanıcıları sevindiren bir diğer bilgi de Samsung Galaxy S7’nin microSD girişine de sahip olacak olması. Son olarak Galaxy S7’nin 3500 mAh’lik bir bataryaya sahip olduğunu söyleyelim.