5053873217 [email protected]

Selçuk Basa’nın “Amorf” albümünden Yasak Aşklar (feat. Ajda Pekkan) ve Bir O Yana Bir Bu Yana parçaları iTunes’daSelçuk Basa

Fotoğraf çekimleri Mehmet Turgut tarafından gerçekleştirilen “AMORF” albümünün tümü 05 Şubat 2016 Cuma günü iTunes‘dan indirilebilir. DMC etiketi ile çıkan albüm 12 Şubat 2016 Cuma günü tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yer alacak.

DMC etiketi ile çıkan ve tamamını kendi bestelediği şarkılardan oluşan “Amorf” albümünün prodüktörlüğünü de üstlenen Selçuk Basa, ilk albümü “Aşk Bekler mi?” ve “Huzursuz” isimli single’ının ardından çıkardığı ve onbir şarkıdan oluşan “Amorf”u; “1980’lerin yansımalarına egzotik bir dokunuşla ortaya çıkan ve pop, caz, rock ve funk tınılarını harmanlayan bir efor” olarak tanımlıyor.

Düzenlemeleri Selçuk Basa, Burçin Büke, Emin İnal, Ferhat Hasanoğlu ve Behsat Boran’dan oluşan Amorf Project üyeleri tarafından yapılan şarkıların tümü canlı kaydedildi. Toplam onbir parçadan oluşan “Amorf” albümü, sözleri Yağmur Başar’a ait olan “Faydasız”, “O’nsuz” ve “Uykusuz”; sözleri Selçuk Basa’ya ait olan “Sınırsız”, “Cevapsız”, “İmkansız”, “Huzursuz”, “Yasak Aşklar”, “Bir O Yana Bir Bu Yana” ve “Amorf” isimli şarkılardan oluşuyor. Berkay Özideş, Barış Bölükbaşı, Aytun Gelgin, Halil İbrahim Işık ve İstanbul Strings albüme katkıda bulunan diğer müzisyenler.

Albümün sürprizi ise; Selçuk Basa’nın “Yasak Aşklar” isimli şarkısına Türk pop müziğinin Süper Starı Ajda Pekkan’ın yaptığı vokal.