5053873217 [email protected]

Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat’ın rol aldığı Gecenin Kraliçesi, ekranda istediği etkiyi bir türlü yaratamadı. İlk bölümüyle hüsranla başlayan dizinin bu sezonun ‘tutunamayanlarından’ olmasının birkaç nedeni vargecenin kraliçesi

Bunlardan ilki; hazırlık aşaması aylar süren dizinin, hak ettiğinden fazla ‘köpürtülmesi’. Hem ekranda hem de basın yoluyla yapılan bu tanıtımlar, dizinin izleyicide çok büyük beklenti yaratmasına sebep oldu. İzleyici kendini mükemmel bir yapım beklediğini düşündü, bu yüzden ilk bölüm hatalarına ya da düşük tempoya prim vermedi.

İkincisi, oyuncular arasındaki gerginlik. Sette Uğur Polat’ın da, Murat Yıldırım’ın da;  dizinin tanıtımlarının sadece Meryem Uzerli üzerinden yapılmasından rahatsızlık duyduğu artık biliniyor. Oyuncular arasında ekip ruhunun sağlanamaması izleyiciye de yansıyor.

Üçüncüsü ise ne yazık ki senaryo. Başta Meryem Uzerli vardı, diğer oyuncular, senaryo bunun üzerine kuruldu. Sırf Meryem Uzerli için bir dii yapalım diye yola çıkılan ve bir melodramdan öteye geçemeyen senaryo izleyicisini bir türlü sarmadı. Yine de Meryem Uzerli’nin yanı sıra deneyimli ve yetenekli bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi için en az 13 bölüm şans verilmesi bekleniyor.