5053873217 [email protected]

Tarkan’ın sevgilisi Pınar Dilek’in ünlü sanatçının fanı olduğu ve Almanya’daki konserleri sırasında tanıştıklarını fotoğraflarıyla geçen günlerde ortaya çıkmıştı. Tarkan’ın “eşim olacak” dediği Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı da ortaya çıktı.

tarkan

Tarkan 2015’in son günlerinde kız istemeye giderek evlilik yolunda ilk ciddi adımı atmıştı. Tarkan, evleneceği kişinin Pınar Dilek olduğunu doğrulamış sonrasında da ikilinin ilk fotoğrafları yayınlanmıştı.

Toplu fotoğrafta aynı karede görüntülenen Tarkan’ın ile Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı da ortaya çıktı. Ve bu poz, Pınar Dilek ile büyük aşkın temellerini attı.

TARKAN HUZURU HER ZAMAN EVİNDE BULDU

Çocuk için evleneceği yazılıp çizilen Tarkan’ı en iyi tanıyan kişilerden biri olan 14 yıldır birlikte çalıştığı eski koruması Levent Ağaoğlu, Tarkan ile Pınar Dilek’in tanışmasına kendisinin vesile olduğunu söyledi. Almanya konserleri sırasında kendisine yardımcı olan Dilek’in akrabasının ricası üzerine kulise aldığı Pınar Dilek ile Tarkan’ın tanıştıktan yıllar sonra flört etmeye başladığını belirten Ağaoğlu, Tarkan’ın ev hayatını seven ve akrabaları ile her zaman görüşen birisi olduğunu söyledi.