5053873217 [email protected]

Cem Yılmaz İftarlık Gazoz filmiyle geliyor.

Yüksel Aksu’nun senaryosunu yazıp, yönetmenliğini üstlendiği ‘İftarlık Gazoz’ filminde başrol oynayan Cem Yılmaz, Cibar Kemal rolüyle, neşe ve hüznü bir arada yaşatacak

İFTARLIK GAZOZ

Cem Yılmaz’ın başrolünü oynadığı, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı ‘İftarlık Gazoz’ filmi 29 Ocak’ta vizyona girecek. Cibar Kemal karakteriyle kamera karşısına geçen komedyen, izleyiciyi derinden etkileyerek unutulmayacak bir iz bırakmaya hazırlanıyor. Aksu, Yılmaz’la kadim bir Anadolu hikayesini, mizah ve duygu yüklü bir anlatımla izleyiciyle buluşturacak.cem-yılmaz-iftarlık-gazoz-filmCem Yılmaz’a filmde çocuk oyuncu Berat Efe Parlar eşlik ediyor. Aksu’nun kendi yaşam öyküsünden ve gerçek olaylardan esinlenerek senaryosunu yazdığı film, çocukluk günlerinin saflığını, aile bağlarının onarıcılığını, usta – çırak arasındaki kopmaz bağları, mahalle kültürünü, insana dair inişli çıkışlı tüm sahici duyguları beyaz perdeye yansıtacak.

HERKESİ ŞAŞIRTACAK
Şimdiye kadar üstlendiği rollerden çok farklı ve şaşırtıcı bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Cem Yılmaz, Adem’in ustası Cibar Kemal rolünde sinema severlerin karşısına çıkacak. Film, 80 öncesi dönemin ülkeyi saran siyasi etkilerinin gölgesinde, Anadolu kültürünün dayanışma duygusunu, iftar sofralarının sıcaklığını, Ege halkının eğlenceli doğasını ve tadına doyulmayacak bir usta-çırak ilişkisini merkeze alarak, çırak Adem’in (Berat Efe Parlar) gözünden anlatıyor.