5053873217 [email protected]

Fenomen program ‘Bu Tarz Benim’in en akılda kalıcı isimlerindendi. Ardından sosyal medyada verdiği görüntülerle gündemde kalmaya devam etti.
Son olarak ‘İşte Benim Stilim All Star’ın birincisi olan Ayşenur Balcı Radikal’den Armağan Çağlayan’a bilinmeyenlerini anlattı.

AYŞENUR BALCI

Periscope’ta göğüslerinizi açtınız? O zaman babanız olsam, ben sizi arardım mesela.
Yok aramadı. Herkesin yaptığı hatalar vardır, bu da benim en büyük hatam. Dışarıya çizdiğim profili anlayamamamdan, kendi kimliğimi bulamamamdan kaynaklıydı aslında.

İnsan nasıl karar veriyor? Nasıl bir anda Periscope’ta onu yapıyorsunuz?
En başta kimsesiz ve özgürsünüz. Yol çizeniniz, kısıtlayanınız yok. Ve kısa bir dönem de olsa size verilen bir popülerlik var. Bundan yola çıkarak özgür hissediyorsun kendini. Bir taraftan da bir şeyleri bastırıyorsun ya, o bastırdığında “Ben özgürüm, ben yaparım” diye bir his geliyor sana. Bir özgüven geliyor. Saçma sapan şeyler yapıyorsun ama yaptığın şeylerin sana dönebileceğinin farkında olmuyorsun.

Ben onu açarken, işte bilmem ne yaparken hiçbir şekilde düşünmedim ki bu bana geri gelecek. Ben bu kadar çok kendimi önemli görmüyordum.

Geçer gider, biri izler, kapanır gibi görüyordum. Ama bu öyle bir şey değilmiş. Ben bu programda dışarıdan beni insanların nasıl gördüğünün öneminin ne olduğunu çok iyi gördüm.

Sarhoş musunuz orada?
Evet, alkol kullanmıştım. Alkole hiç dayanıklı değilimdir.