5053873217 [email protected]

Bir dönem kick boks sporuyla ilgilenen Asena, katıldığı programda “Hayatımda bir kişiyi dövdüm. O da erkekti. Bunun haricinde ring dışında hiç kavga etmedim.” dedi.
Asena, Bir Erkeği Dövdüğünü İtiraf Etti
Emre Saygı’nın Periscope’tan sunduğu ‘Hadi Be’ programına bu hafta Asena konuk oldu. Ünlü oryantal hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

ASENA

2016 yılında evlilik planları yaptığını söyleyen Asena; “2016 yılında evleniyorum. Astrolojiyle yaşayan ve hareketli biriyim. Yaklaşık 7 ya da 8 senedir hayatımı buna göre planlıyorum.
Burcuma göre de 2016 evlilik yılım olarak gözüküyor. 2016 sonuna kadar evlenemezsem 2022 yılına kalıyor. Gerçekten bu yıl evlenip çocuk sahibi olmayı çok istiyorum” dedi.

“GEÇMİŞTE BİR ADAM DÖVMÜŞTÜM”

Bir dönem büyük merak sardığı kick boks sporuna ara vermek zorunda kaldığını söyleyen Asena, ‘Hayatımda bir kişiyi dövdüm. O’da erkekti. Dövme nedenimde hayatın anlamı ve nefesim olan anneme söylediği bir şey oldu. Ben de kendimi tutamadım ve sorgusuz sualsiz kendisini dövdüm. Aradan çok uzun zaman geçti, ortaokul dönemleriydi. Bunun haricinde ring dışında hiç kavga etmedim’ dedi.