5053873217 [email protected]

Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Akpınar, avukatı aracılığıyla sosyal medyada dolaşan “Bu ülkeden utanıyorum” şeklindeki yazının kendisine ait olmadığını söyledi.

Metin Akpınar’dan ‘Bu Ülkeden Utanıyorum’ Yazısına Yalanlama
Sosyal medyada Metin Akpınar’ın fotoğrafı kullanılarak yapılan “Bu ülkeden utanıyorum” başlıklı yazıya yalanlama geldi. Metin Akpınar’ın avukatı İrem Hekimoğlu, bir açıklama yaparak, “Son günlerde Metin Akpınar imzasıyla ve fotoğrafıyla yayınlanan ‘Metin Akpınar: Yalan yok. Bu ülkeden utanıyorum.’ başlıklı yazı ve içeriği sözler Metin Akpınar’a ait değildir. Müvekkilimiz olan tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Akpınar’ın fotoğrafı kullanılarak yayımlanan yazı, müvekkilimiz Metin Akpınar ile aynı isme sahip bir kişi tarafından yazılmış olabilecek olup, aslında müvekkilimize ait olmadığı halde hatalı bir şekilde Metin Akpınar’a atfedilmiştir.” ifadelerini kullandı.
İŞTE O YAZI:

Metin Akpınar’a atfedilen açıklama şöyle: “Burunlarının dibinde bir halk katlederken kör olanlardan utanıyorum. Pişkin pişkin uydurma terörizm edebiyatı yapan devlet büyüklerinden utanıyorum. Güce tapan sıradan insanlardan utanıyorum.

Yalan yok!

Halkların kardeşliğini göstermesinini bilmeyenlerden utanıyorum. Eski zamanda kahraman olmuş, ama şimdiki zamanda iktidarın kölesi olmuş solcu artıklarından utanıyorum. Hırsızlığa göz yuman bu ülkenin savcılarından utanıyorum.

Yalan yok!

Haksızlığı haklılık gibi gösteren iktidar medyasısından tiksiniyorum. Dini ahlak kalkanı olarak kullanan, özel yaşamlarında rezillik sultanı olanlardan utanıyorum.

METİN AKPINAR

En fazla neden utanıyorum biliyor musunuz ? Yüreklerinde bir damla sevgi kırıntısı olmayanların sevgi sözcüğünü sürekli kullanarak o değerli şeyi eskitmesinden utanıyorum.

Yalan yok!

Bu ülkenin sessizliğinden utanıyorum!”