5053873217 [email protected]

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaştığı Gecenin Kraliçesi dizisinin yayın tarihi ve günü belli oldu. 2016’nın en iddialı dizisi Gecenin Kraliçesi 12 Ocak Salı akşamı 20.00’de Star TV’de başlıyor…

Çekimleri geçtiğimiz ay Fransa’nın Grass kasabasında başlayan iddialı dizinin başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Deniz Celiloğlu ve Şevval Sam paylaşıyor.

Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir…

“Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.”

Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartal’ın hikayesi…Selin, Güney Fransa’nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal’ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar.

Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulur…“Gecenin Kraliçesi” 12 Ocak Star ekranlarında olacak.
GECENİN KRALİÇESİ GENEL KONUSU

Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir… “Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.”

gecenin kraliçesi

Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartal’ın hikayesi…
Selin, Güney Fransa’nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal’ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar. Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulur…

Aziz, karadenizli ünlü bir iş adamıdır. Öldürülen en yakın arkadaşının küçük oğlunu evlat edinir. Aziz eşini yıllar önce kaybetmiş bir oğlu ve bir kızı vardır. Hayatına hiç bir kadını sokmak istememiştir ta ki hayatına Meryem Uzerli’nin canlandırdığı karakter girene kadar. Aziz bu kadına aşık olacaktır. İşin garip tarafi şu ki evlatlık aldığı oğlu da bu kadına aşık olmuştur.

Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım’ın paylaşacağı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan’ın, senaristliğini Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdener’in, yapımcılığını ise O3 Productions’ın üstlendiği yapımın adı Gecenin Kraliçesi Ocak 2016’da Star TV ekranlarında başlayacak.

Türk – Arap ortak yapımı, senaryosunu Ozan Aksungur ve Cüneyt Aysan’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda, Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Funda Eryiğit, Deniz Celiloğlu, Seda Akman, Selim Bayraktar ve Burak Deniz gibi isimler yer alıyor.