5053873217 [email protected]

TV8 ekranlarının en sevilen moda programı İşte Benim Stilim All Star’da dün akşam final heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim All Star’da finalistler son defa kıyafetlerini giydiler ve jüri karşısına çıktılar. Peki İşte Benim Stilim All Star finalinde birinci kim oldu?

aysenur  balcı

İşte Benim Stilim All Star finalinde birinci kim oldu?
Haftalardır süren maratonda stillerini yarıştıran İşte Benim Stilim All star Yarışmacıları arasından sadece bir tanesi şampiyon oldu. Türkiye’nin en stil kadını ünvanını kazanan isim Ayşenur Balcı oldu.

Heyecan dolu sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen İşte Benim Stilim All Star birincisinin açıklandığı final gecesi saat 22.15’de önce banttan ekrana geldi.Yarışmanın kazananı Ayşenur Balcı, Özden Cerrahoğlu, Çiğdem Çelik, Nihal Candan, Gülşah Yılmaz ve Ayşegül Doğan olmak üzere 6 finalist arasından hafta boyunca yapılan SMS oylaması sonucu seçildi.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR BİRİNCİSİ KİM KAZANDI?

İşte Benim Stilim All Star birincisi Ayşenur Balcı oldu ve büyük para ödülünü kazandı. Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında ödülü en fazla hak eden isimdi. 2015 yılının en stil kadını seçilen Ayşenur Balcı gözyaşlarına boğuldu.

Daha önce birinciye 150 bin lira verileceği açıklanmıştı. Final canlı yayınında bu değişti. Yarışmacılara ikinciye 150 bin liranın 50 bin lirasının verilmesini ister misiniz diye soruldu. Tüm yarışmacılar onaylayınca birinci olan Ayşenur Balcı 100 bin lira ikinci olan Nihal Candan ise 50 bin lira para ödülü aldı.

İŞTE BENİM STİLİM SMS OYLAMASI SONUÇLARI

1.Ayşenur Balcı
2.Nihal Candan
3.Çiğdem Çelik
4.Özden Cerrahoğlu
5.Ayşegül Melisa Doğan
6.Gülşah Yılmaz

AYŞENUR BALCI NELER YAŞADI?

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİ NELER OLDU?

İşte Benim Stilim All Star final gecesine 6 yarışmacı kalmıştı. Ayşenur Balcı, Özden Cerrahoğlu, Çiğdem Çelik, Nihal Candan, Gülşah Yılmaz ve Ayşegül Doğan jürinin önüne final kıyafetleri ile çıktılar.

İşte Benim Stilim All Star birincisi SMS oylaması sonuçları ile belirlendiği için jüri bu kez oy vermedi.

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo da jüri üyeleri arasında yer alırken yarışmacıların aileleri de stüdyoda hazır bulundu.

Ailesi tarafından reddedilen Ayşenur Balcı’yı izlemeye ise kimse gelmedi. Öykü Serter de ailesinden gelen olmadığı için Ayşenur Balcı’yı ‘senin ailen jüri’ diyerek doğrudan onlara döndürdü. Ayşenur Balcı o anlarda çok buruklaştı ve ağlamaklı oldu.

1995 doğumlu olan Ayşenur Balcı, dansçılık yapıyor. 1.68 boyunda ve 52 kilo ağırlığında olan Ayşenur Balcı tarz olmasına rağmen daha çok çalkantılı özel hayatı ile gündeme geldi.

Periscopeden kafayı bulmuş halde yaptığı üstsüz canlı yayınla olay yarattı.

AYŞENUR BALCI UYUŞTURUCU MU KULLANIYOR?

Ayşenur Balcı katıldığı sezonda da yarışmayı kamuoyuna yansıyan fotoğrafları yüzünden kaybetmişti. İşte Benim All Star yarışmasında ise uyuşturucu mu kullanıyor dedikoduları ile gündeme geldi. Stüdyoda bayılması, sinir nöbetleri geçirmesi ve sarhoş görüntüsü Ayşenur Balcı hakkındaki bu iddiayı körükledi.

AYŞENUR BALCI NASIL ELENMİŞTİ?

Ayşenur Balcı katıldığı sezonda Nur Bozar ile atışmalarında jürinin tepkisini çekmiş bunun üzerine ağlama krizine girmişti. 6. haftanın sonunda elenen Ayşenur Balcı, 10. hafta tekrar yarışmaya geri dönmüştür. Jüri tarafından çoğu kez tarz bulunan Balcı, finale kadar yükselmiş birinciliği Aycan-Nurcan Şencan kardeşlere kaptırmıştır.