5053873217 [email protected]

2015 yılına damgasını vuran Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, bu yılın en çok haberi yapılan ünlü çifti oldu.
2015 Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal’ın Yılı Oldu
HABERLER.com/Türkiye’de ve Dünya’da 10 binin üzerinde internet sitesinden İngilizce veya Türkçe olmak üzere günde 4.5 milyon internet sayfasının analiz edilip arşivleyen, Türkiye’nin en büyük dijital haber içeriğine sahip veri bankası HaberMetre, 2015 yılında Türkiye’de magazin dünyasında en çok haberi yapılan ünlü çiftleri belirledi.

Birlikteleri magazin gündemine bomba gibi düşen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal 2015 yılında 8978 habere konu oldu.

HaberMetre’nin verilerine göre, magazin dünyasının manşetlerini süsleyen ünlü isimler ve haber sayıları şöyle;

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal: 8978

Arda Turan-Aslıhan Doğan: 7422

Burak Özçivit-Fahriye Evcen: 7385

Kadir Doğulu-Neslihan Atagül: 2309

Kerem Bürsin-Serenay Sarıkaya: 1655

“ONA ÇOK AŞIĞIM, KALBİM PIR PIR”

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’a olan duygularını “Gerçek aşkı Sinem’de buldum. Bu kez çok farklı. Ayaklarım yerden kesildi. Kalbim pır pır” diyerek dile getirmişti. Ünlü çift, magazin muhabirlerine konuşmayı çok sevmese de Türkiye 2015’te en çok onları konuştu.

Aslıhan Doğan-Arda Turan çifti, haber sayısı olarak Kobal-İmirzalıoğlu çiftinden sonra ikinci sırada yer aldı. Sinem Kobal’dan ayrıldıktan sonra aşkı Aslıhan Doğan’da bulan Arda Turan, sıralamada eski aşkının hemen arkasında yer aldı.

KENAN

Beraber birçok projede yer alan Burak Özçivit- Fahriye Evcen çiftinin birliktelikleri geçen yıl başlamıştı. Ünlü çift, bu yıl da popüler çiftler arasında yer alarak, sıralamada üçüncü olmayı başardı.

Dizi setinde başlayan aşklarıyla 2015’te birçok habere konu olan Kadir Doğulu- Neslihan Atagül çifti, haberi yapılan ünlü sıralamasında dördüncü oldu.

Birbirine en çok yakıştırılan çift olsalar da ortalarda görünmeyi sevmeyen Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya, sıralamada sonuncu oldu.