5053873217 [email protected]

 

TV8′in büyük umutlarla başlayan günlük dizisi ”Aşkların En Güzeli” yayından kaldırıldı. Yapımcılığını Düş Gezginleri’nin üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda, Hakan Latifoğlu, Cemre Burcu Tosun, Ümit Beste Kargın, Ayberk Yılmaz ve Ebru Nil Aydın gibi isimler yer alıyordu. Dizi 19.30′da yayına başlamış fakat istenilen reytinglere ulaşamayınca 14.15′e sonra da 12.45′e alınmıştı. Dizi istenileni veremedi ve yayından kaldırıldı. Dizi böylece 38. bölümün sonunda ekran macerasını sonlandırmış oldu.Aşkların En Güzeli dizisi

Güneş ailesi Adana’dan Ankara’ya gelmiştir. Mansur ve Leman evlatlarının mutluluklarını ister. Büyük kızları Fahriye’nin kocası Cemil’den yana yüzünün gülmesini, oğulları Yusuf’un iyi bir iş sahibi olup, yuvasını kurmasını, kızları Zeyno’nun hayallerini gerçekleştirmesini, tekne kazıntısı küçük oğulları Aliş’in yeni okulunda başarılı olmasını isterler. Güneş ailesi bir çok sınavdan geçer, bir çok güçlüğü aşar, sarsılır ama her şeye rağmen asla yıkılmaz. Çünkü sevgi bağları güçlüyse bir aileyi yıkmaya kimsenin gücü yetmez.

AŞKLARIN EN GÜZELİ DİZİSİNDE KİMLER OYNUYORDU?
‘Yusuf’ rolünde Hakan Latifoğlu, aşık olduğu ‘Müjgan’ rolünde Cemre Burcu Tosun, ‘Zeyno’ rolünde Ümit Beste Kargın, aşık olduğu adam ‘Fırat’ rolünde Ayberk Yılmaz gibi genç isimler kamera karşısına geçiyor. Dizide rol alan diğer oyuncular ise Ebru Nil Aydın, Şahin Ergüney, Pelin Dikmenoğlu, Münir Canar, Ebru Uysal, Özlem Danacı, Cüneyt Mete, Gülizar Oltulu, Serkan Ekşioğlu, Serkan Melikoğlu, Elif Yoldaş, Ezgi Aytaç, Burçin Sezen Kılıç ve Deniz Demirel.