5053873217 [email protected]

Melisa’nın 2 yıllık sevgilisinin hapiste olduğunu öğrenen Ural, eski eşine ateş püskürdü. Hakan Ural, kızına da “Bu ilişkiyi hemen bitireceksin.” resti çekti.

Hakan Ural'dan Kızı Melisa'ya Sert Uyarı!

Sibel Can ile Hakan Ural‘ın arası kızları yüzünden açıldı. Melisa’nın 2 yıllık sevgilisinin hapiste olduğunu öğrenen Ural, eski eşine ateş püskürdü. Hakan Ural, kızına da “Bu ilişkiyi hemen bitireceksin.” resti çekti.

KIZLARI YÜZÜNDEN ARALARI AÇILDI

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu‘nun kızları Zehra yüzünden yaşadığı krizden sonra bir başka eski çift de birbirine girdi! Sibel Can‘ınHakan Ural‘dan olan kızı Melisa’nın sevgilisiyle ilgili ortaya çıkan gerçek, eski eşleri karşı karşıya getirdi. Melisa’nın 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Kamer Pirim, Haziran ayında Sarıyer‘de bir kavgaya karıştı.

SİLAHLI KAVGA

Arkadaş arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönünce 1’i bebek olmak üzere 4 kişi yaralandı. Olay sonrası Silivri Cezaevi‘ne gönderilen Kamer Pirim ile Melisa’nın bağının kopmadığı iddia edildi. Demir parmaklıklar arkasındaki sevgilisinin yolunu bekleyen 20 yaşındaki Melisa, Kamer Pirim’in ağabeyi aracılığıyla aşkıyla görüşmeyi sürdürüyor.