5053873217 [email protected]

“İşte Benim Stilim All Star” yarışmasının fenomen ismi Nur Yerlitaş veda etti. Programda son haftası olduğunu açıklayan Nur Yerlitaş “jüriler gider yenileri gelir.” dedi.
Nur Yerlitaş Yarışmadan Ayrılmasıyla İlgili İlk Kez Konuştu
İşte Benim Stilim All Star 21 Aralık 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş yarışmadan ayrılmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Bu hafta İşte Benim Stilim jüri koltuğunda son haftası olduğunu söyleyen Nur Yerlitaş buruk bir şekilde veda etti.

“JÜRİLER DEĞİŞİR, GİDER, GELİR HER ŞEY OLUR”

Nur Yerlitaş ‘program bitiyor ben gidiyorum’ diyerek ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu ve şunları söyledi: “Burası bir jüri masası. Jüriler değişir gelir gider herşey olur. Ben zaten çok yorgunum.”

“Ben kadere kısmete inanırım. Belki yine birlikte oluruz” diyen Nur Yerlitaş ‘Tahtımı İvana’ya bırakıyorum’ dedi. İvana Sert ise “Ben devam edeceğim aşkım, sana şarkı yollayacağım bol bol” karşılığını verdi.

JÜRİ

İşte Benim Stilim ALL Star ile birlikte İvana Sert dışında tüm jüri değişiyor. Nur Yerlitaş para konusunda anlaşamadığı için yarışmadan ayrıldı. Yarışmanın yapımcıları da daha güçlü bir jüri için Kemal Doğulu ile de sözleşme yenilemedi. Nur Yerlitaş veda ederken Kemal Doğulu ise tamamen sessiz kaldı.