5053873217 [email protected]

Çağatay Ulusoy, ‘Delibal’daki yakınlaşma sahneleri için “Öpüşme ve sevişme sahneleri aşk filmine inandırıcılık katıyor. Eskiden zorlanıyordum şimdi profesyonelim” dedi.

ÇAĞATAY
Çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrolü paylaştığı “Delibal” filminin galası önceki akşam Zorlu PSM’de yapıldı. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye Ulusoy’un sözleri damga vurdu.

“SEYİRCİ BUNU İZLEMEK İSTİYOR”

Oyuncu, filmdeki öpüşme sahnelerini soran muhabirlere “Adını Feriha Koydum dizisinde kendimi bir anda kamera karşısında bulmuştum. O zamanlar böyle sahnelerde çok zorlanıyordum. Artık profesyonel olarak bu işi yapıyorum. Öpüşme ve sevişme sahneleri aşk filmlerine inandırıcılık katıyor. Seyirci bunu izlemek istiyor.” yanıtını verdi.

ÜNLÜ OYUNCULAR AKIN ETTİ

Ay Yapım ailesinin neredeyse tam kadro destek verdiği filmin galasına Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal, Tuba Büyüküstün-Onur Saylak, Cansu Dere, Barış Falay-Esra Ronabar, Ertuğrul Özkök, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Begüm Kütük, Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı, Bennu Yıldırımlar, Nihat Altınkaya, Barış Kılıç gibi pek çok ünlü isim katıldı.