5053873217 [email protected]

Big Brother Türkiye’de Oktay’ın diskalifiye olma sebebi beli oldu.

Big Brother Türkiye’de dün gözyaşlarıyla dolu bir gece yaşandı. Oktay, bir süredir var olan ve bundan sonra da devam etmesi muhtemel sağlık sorunları nedeniyle ‘Big Brother Türkiye’ evinden diskalifiye edildi.

19 Aralık Cumartesi  gecesi yayınlanan ‘Haftanın Finali’nde ev halkının evden gidecek kişinin isminin açıklanmasını beklediği gergin anlarda fenalaşan ve eve giren sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Oktay, sonrasında da sağlık durumu düzelmeyince hastaneye  götürüldü. Doktorların, 35 yaşındaki milli sporcu Oktay’ın yaşadığı sağlık sorunlarının bundan sonra da sürebileceğini söylemesi üzerine ‘Big Brother’, Oktay’ı diskalifiye etti.

bigbrother

EŞYALARINI EV HALKI TOPLADI
Programın en iddialı isimlerinden Oktay’ın ‘Big Brother Türkiye’ evinden diskalifiye edildiğinin açıklanmasının ardından ev halkı, gözyaşları içinde Oktay’ın evdeki eşyalarını topladı. Oktay’ın rahatsızlığından kendilerini sorumlu tutan ev halkı, yaşadıkları olayın evdeki gerginlikten kaynaklandığını ve bundan sonra birbirlerine karşı daha anlayışlı olacaklarını söylediler.
Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları saat 21.45’de, eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.oktay-big-brother