5053873217 [email protected]

 “Delibal”ın galası önceki akşam Zorlu PSM’de yapıldı. Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrolde olduğu filmin özel gösterimi, iş ve sanat hayatının önde gelen isimlerini buluşturdu.

 

Delibal galası ünlüleri buluşturdu

25 Aralık’ta vizyona girecek olan “Delibal” filmi, önceki gün düzenlenen galayla ilk kez seyirciyle buluştu. “Delibal”ın oyuncuları Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Mustafa Avkıran, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Toprak Sağlam, Barış Aytaç, Mert Carim, Bahtiyar Engin, Defne Kayalar, Zafer Akkoyun ve Nazan Kesal kırmızı halıda yönetmenAli Bilgin ile poz verdiler. 

SEZEN AKSU İLE DÜET YAPARIM

Gösterim öncesi basının karşısına çıkan filmin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, “Bu işin içinde olduğum için çok mutluyum, canlandırdığım karakter özel bir karakter, ben çok sevdim. İnşallah izleyici de sever” dedi. Fragmandaki öpüşme sahneleri sorulunca Ulusoy, “Adını Feriha Koydum dizisindeyken bu sahnelerde çok zorlanıyordum. Ama artık profesyonel olarak bu işi yapıyorum. Öpüşme ve sevişme sahneleri aşk filmlerine inandırıcılık katıyor, seyirci bunu izlemek istiyor” diye konuştu.Filmde Sezen Aksu imzalı bir şarkı da söyleyen ünlü oyuncu, “Albüm yapmayı düşünüyor musunuz” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Müzikle ilgili bir ticari kaygım yok. Para kazanmak için albüm yapmam veya şarkı söylemem. Ancak düet olursa yaparım, mesela Sezen Aksu’yla düet yaparım.” 

FİLME YÜREĞİMİZİ KATTIK

Davetlilerin salona girmesinin ardından sahneye çıkan Leyla Lydia Tuğutlu, Çağatay Ulusoy ve Ali Bilgin konuklara geldikleri için teşekkür etti. “Ruhumuzu katarak çektiğimiz bir film, çok heyecanlıyız” diyen Leyla Lydia Tuğutlu’nun ardından söz alan Ulusoy “Sektörün yoğun saatlerinden dolayı görüşemediğim birçok arkadaşımla karşılaştım. Teşekkür ediyorum hepsine geldikleri için. Umarım yüreğimizi katıp yaptığımız işi siz de hissedersiniz, umarım o duygu size de geçer. Aramızda olduğunuz için çok teşekkürler” dedikten sonra hep birlikte film izlemesine geçildi.Galaya televizyon, sinema ve iş dünyasının ünlü simaları yoğun katılım gösterdi.

Ay Yapım ailesinin neredeyse tam kadro destek verdiği filmin galasına Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal, Tuba Büyüküstün-Onur Saylak, Cansu Dere, Barış Falay-Esra Ronabar, Ertuğrul Özkök, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Begüm Kütük, Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı, Bennu Yıldırımlar, Nihat Altınkaya, Barış Kılıç gibi pek çok ünlü isim katıldı. 

Ertuğrul Özkök, “Delibal”ın galasına torunu Zeynep Saatçi ve onun arkadaşı Selin Altınok ile katıldı.

Çağatay Ulusoy’a genç hayranları büyük ilgi gösterdi. 


Hatice Şendil, derin yırtmacı nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.

Geceye tek başına katılan Cansu Dere, mini kıyafeti ile göz doldurdu.

Gözler her şeyi anlatıyor

Barış Falay, eşi Esra Ronabar ve Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı çiftiyle poz verdi. Film hakkında düşünceleri sorulan oyuncu, “Biz yanlı düşünürüz Çağatay kardeşimiz olduğu için ama gözlerimden belli değil mi?” diyerek filmde bol bol ağladığını ifade etti.

Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çifti galaya el ele katıldı. Filmi çok merak ettiklerini söyleyen çift şıklıklarıyla göz doldurdu. 

Emre Kızılırmak ve Tuvana Türkay galaya kol kola katıldı.