5053873217 [email protected]

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), çocukların eğitimine destek amacıyla 20 Aralık Pazar gecesi Kanal D’de özel bir yayına imza atacak. Türkiye’nin en sevilen yüzleri de çocuklar için bu yayında bir araya gelecek.

tegv

TÜRKİYE’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan TEGV, çocuklarımızın eğitimine destek amacıyla 20 Aralık akşamı herkesi ekran başına davet ediyor. Bu sene 20. yaşını kutlayan vakıf, çocuklara daha aydınlık bir gelecek sağlayabilmek adına Kanal D’den özel bir yayın yapacak. Sunuculuğunu Burçin Terzioğlu ile Cem Davran’ın üstlendiği programa ünlüler dünyasından da destek yağdı.

 

Belirlenen akışa göre Ataberk Mutlu, Barış Arduç, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu, Deniz Çakır, Emel Çölgeçen, Emre Karayel, Emre Kınay, Erkan Kolçak Köstendil, Evrim Alasya, Gökçe Bahadır, Gupse Özay, Kanbolat Görkem Aslan, Mert Fırat, Şebnem Bozoklu, Tolga Sarıtaş ve Tolga Tekin, yayına katılacak isimler arasında. Proje tasarım ve koordinatörlüğünü Nice Bogdanovich’in yaptığı gecede sanatçılar, sevilen şarıları Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın eşliğinde çocuklarla birlikte seslendirecek. Kanal D’nin katkılarıyla canlı yayınlanacak bu sosyal sorumluluk gecesinde, gönderilecek SMS ve bağışlarla 50 bin çocuğa eğitim desteği verilmesi hedefleniyor.