5053873217 [email protected]

Magazin gündemi Kaan Tangöze-Kıvılcım Ural arasındaki ilişkiyi ve aldatılan kadın Seçkin Piriler‘i konuşurken Tuba Ünsal yaptığı paylaşımla bir anda dikkatleri üzerine çekti. Kıvılcım Ural’ın bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Tuba Ünsal, paylaştığı fotoğrafın yanına “Yeni bir Patti Smith’imiz var… Kıvılcım Ural” notunu düştü.

tuba ünsal

PAYLAŞIMDAN SONRA TOPA TUTTULAR

İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Bazı takipçileri tarafından zamanlama açısından manidar bulunan paylaşım yüzünden Tuba Ünsal adeta topa tutuldu. Kadının kadına yaptığı kötülüklerden dem vuran da oldu. Sizin de çocuklarınız var ya sizin de başınıza böyle bir şey gelseydi diye soran da oldu. Çok sayıdaki tepkiler arasında Tuba Ünsal‘ı oldukça rahatsız edenler olmuş olsa gerek başarılı isim bir süre sonra bunlara cevaben bir paylaşım yaptı. Aşırı tepkiler veren takipçilerini hedef alan bu paylaşımıyla Tuba Ünsalenerjinizi tatlı şeylere harcayın önerisinde bulundu.

İşte o paylaşım:

“Bak bazen sana baya gülüyorum…Çok ciddisin, her şeyi ebene sövülmüş gibi algılıyorsun, kavgacısın bi de.. Hep açık arama, takibi bırakıyorum halleri…Bana ne ya bırakırsan bırak çok dert değil de ben sana üzülüyorum…Yapma tatlı takipçi yazık sana…Enerjini daha tatlı şeylere harca.”