5053873217 [email protected]

Facebook, eğer bir ülke olsaydı, dünyanın en büyük üçüncü ülkesi olacaktı. Çok fazla insanın bulunduğu her yerde olduğu gibi Facebook’ta da birçok yanlış bilgilendirmeye rastlamak mümkün. Aşağıdaki maddeleri okuduğunuzda Facebook’la ilgili bazı inandıklarınızın doğru olmadığını göreceksiniz.

face

Dünyanın en büyük sosyal medya ağı olan Facebook hakkında gün olmasın ki yeni bir dedikodu çıkmasın. İşte o dedikodular…

Facebook, buna izin vermiyor ve bunu yapmanıza yardımcı olacak hiçbir uygulama da yok. Eski sevgilinizin profilinize kaç kere baktığını oturduğunuz yerden öğrenmenizin herhangi bir yolu üzgünüz ki bulunmuyor. Facebook’un kendisi bile böyle bir işlev sunmadığını söylemekten yoruldu.

Arkadaşlarınızın size zarar vermek gibi bir niyeti olmayabilir, ancak bunu kullanmak isteyen kişiler var. Bazen arkadaşınızdan, sizden garip bir şey isteyen bir mesaj ve bir bağlantı alabilirsiniz.

Bu bağlantıya tıklamayın! Facebook’u hedef alan zararlı virüsler oldukça yaygın, bu yüzden internette olduğu kadar Facebook’ta da dikkatli olmalısınız.