5053873217 [email protected]

Hayko Cepkin, Beyoğlu’nda bar çıkışında bir kadını darp ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada bin TL para cezasına çarptırıldı. Cepkin’in kendisinden şikayetçi kadın ile yaşadığı kavga ve ardından başka bir kadına kafa atması, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

HAYKO

Sıradışı tarzıyla bilinen ünlü rockçı Hayko Cepkin’in, 2 yıl önce Beyoğlu’ndaki bir bar çıkışında yaşadığı tartışma yargıya taşınmıştı. Cepkin hakkında “kasten yaralama” suçundan 3 yıl, tartıştığı Gülşen A.’nın ise “ırkçı söylemle hakaret” ten 2 yıl hapsi istenmişti.

BİN TL PARA CEZASINA MAHKUM OLDU

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava geçtiğimiz günlerde karar bağlandı. Mahkeme, Cepkin’i “basit yaralama” suçundan günlüğü 20 TL olmak üzere 120 gün adli para cezasına çarptırdı. Cepkin’in bu eylemini haksız tahrik altında işlediği kanaatine varan ve duruşmalardaki saygılı tutumunu dikkate alan mahkeme indirim yaparak toplamda bin TL olmak üzere 50 gün adli para cezasına çarptırdı.

SANIK GÜLŞEN A.’YA BİN 240 TL PARA CEZASI

Duruşmaya katılan sanık Gülşen A.’nın “şantaj” suçundan beraatine hükmeden mahkeme, “ırkçı söylemle alenen hakaret” suçundan ise toplamda bin 240 TL olmak üzere 62 gün adli para cezası verdi.

“KAFA ATMADIM O BANA KÜFÜR ETTİ”

Davanın daha önceki duruşmalarından birine katılan Hayko Cepkin, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek kafa attığı iddiasını da yalanladı. Cepkin savunmasında, “Ben müşteki sanığa kesinlikle kafa atmadım. Kendisini yaralamam söz konusu değildir. Olay günü gece kulübünde DJ’lik yaptıktan sonra dışarı çıktım. İki erkek şahıs bana selam verdi. Bu arada Gülşen A., ‘Bu O….u Ç….ğu’ na mı selam veriyorsunuz?’ dedi. Aşırı alkollüydü, bu durumu gören yanımdakiler Gülşen A.’yı uzaklaştırmaya çalıştı. Gülşen A. gitmemek için direniyordu ve yerlerde sürünüyordu” dedi.