5053873217 [email protected]

Cansu Taşkın’ın rol aldığı filmin fragmanı yayınlandı. Kendi sahnelerini sosyal medyadan paylaşan Cansu Taşkın, takipçilerinden tam not aldı.
Cansu Taşkın Rol Aldığı Filmde ‘Bambaşka’ Biri Oldu
Paylaştığı çekici fotoğraflarla kısa sürede Instagram fenomeni olan Cansu taşkın, rol aldığı “Bambaşka” filminin fragmanını sosyal medyada paylaştı. Takipçileri Taşkın’a “Filme uyum sağlamışsın”, “İçerik güzel” ve “süper bir film geliyor” gibi yorumlar yaptı.

CANSU TAŞKIN

Yönetmenliğini Bahadır Apşin’in üstlendiği “Bambaşka” filmi 8 Nisan’da vizyonda olacak.

FİLMİN KONUSU

Filmin konusu ise; travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyecanını kaybeden Doğa, Yiğit ile tanışır ve onun sayesinde hayata tekrar tutunmayı dener. Yiğit, nişanlısı tarafından aldatılmış medyatik bir oyuncudur ve o da yaşadığı bu ruhsal yıkımı atlatmak istemektedir. Birbirlerine tutunan Yiğit ile Doğa’nın gerçek aşk ve huzurlu bir hayat için verecekleri tek savaş: Engelli bir insan ile normal insanın birlikte yaşayabilme mücadelesi olur.

İzmir Boyoz Akademi Oyunculuk Okulu tarafından çekimleri gerçekleştirilen “Bambaşka” adlı filmde Buse Sevindik ,Caner Tanrıverdi, Birgül Ulusoy, Tayfun Sav, Fatih Paşalı, Cansu Taşkın rol alıyor.