5053873217 [email protected]

Türkan Şoray’ın yaptığı, kızı Yağmur Ünal’ın da yapımcılığını üstlendiği “Uzaklarda Arama” filminin galası, Yeşilçam’a yakışır bir şekilde yapıldı. Fuaye alanı, filmin konusuyla uyumlu olarak ışıltılı bir şekilde dekore edildi. Galaya adeta akın eden yüzlerce seçkin davetli bu eğlenceli atmosferin tadını doyasıya çıkardı.

FİLMİN OYUNCULARI GALADAYDI

Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşen galaya, başta Türkan Şoray olmak üzere filmin oyuncularından Mustafa Uğurlu, Fırat Tanış, Mehtap Bayri, Kaan Urgancıoğlu, Özden Serkan Şenalp, Sevda Erginci ,Yağmur Ünal, Sema Keçik, Taylan Erler, Goncagül Sunar, Aslı Samat, Esra Ergün, Elif Atakan, Pınar Göktaş, Emirhan Oktay, Murat Karaarslan, Eşref Kolçak, Ateş Fatih Uçan, Ercüment Fidan, Doğa Konakoğlu ve Tanem Sivar katıldı.

Filmin senaryosunu kaleme alan Onur Ünlü ve müziklerini yapan Rahman Altın da film ekibini yalnız bırakmadılar.

TÜRKAN ŞORAY

Türk sinemasının sultanı ve film ekibini bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayanlar arasında, Cihan Ünal, Irmak Ünal ve eşi Emre Karabacak, Nazan Şoray, Nebahat Çehre, Bülent Eczacıbaşı ve oğlu Emre Eczacıbaşı, Ender Saraç, Engin Çağlar, Osman Sınav, FerdiTayfur ve kızı Tuğçe Tayfur, Eda ve Metin Özülkü, Nilgün Belgün, Cenk Eren, Nevra Serezli ve oğlu Murat Serezli, Nükhet Duru, Nuri Alço, Eda Özerkan, Röya, Tanju Babacan, Bekir Aksoy ve eşi Derya Aksoy, Cansu Kurtçu, Taner Rumeli, Nursel Köse ve Ulrich Mertin, Yasemin Öztürk, Melissa Faber Castell, Maya Portakal ve İbrahim Bitergil, Bora Gencer de vardı.