5053873217 [email protected]

Samsung’un yeni amiral gemi modeli olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Galaxy S7, neredeyse son aşamaya ulaşmış durumda… Galaxy S serisi ile büyük bir başarı elde eden ve yıllardan beri kazandığı ivmeyi sürdüren Samsung, bir kez daha yeni modeli ile güzel satışlar elde etmeyi planlıyor. Hali hazırda S6 ve S6 Edge ile hayranların gönüllerinde taht kuran firma, gelecek yıl ise Galaxy S7 ile karşımıza çıkarak daha gelişmiş bir donanımı bizlere sunmuş olacak.

Şimdiye kadar S7 adına duyduğumuz haberler oldukça sınırlıydı. Ki zaten yeni akıllı modelin resmi olarak duyurulmamış olması kulağımıza gelen bilgilerin de değişebileceği anlamına gelmekte. Ancak şimdilerde sona yaklaşan Samsung, neredeyse donanım konusunu geride bırakmış durumda. Yazılıma odaklanan firma, son versiyonların tamamlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

S7

Belirtilenlere göre Galaxy S7, Exynos 8890 yonga seti ile gelecek. Yine birden fazla seçenek ile karşımıza çıkacağı söylenen yeni modelin aileye oldukça farklı bir dinamik katması bekleniyor. Bunun dışında iki farklı yazılım sürümünü deneyen Samsung, geliştirilme aşamasının sona ermesinden sonra eldeki bu yazılımları telefon ile birlikte sunacak. Yani işletim sistemi konusunda sona gelindiğini söylemek mümkün.