5053873217 [email protected]

FOX’un sevilen dizisi O Hayat Benim’in kadrosunda değişikliğe gidildi. Pastel Film yapımcılığında ekrana gelen, başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar, Ahu Sungur, İclal Aydın, Didem İnselel ve Sinan Albayrak’ın paylaştığı yapımın, senaryo ekibi değiştirildi. 70. bölümden itibaren diziyi, daha önce de kaleme alan eski ekip Can Sinan, Mert Meriçli ve Ali Ercivan yazacak.

O Hayat Benim 70. bölümüyle 29 Kasım Pazar akşamı 20.15′de Fox TV’de..o-hayat-benim-yeni

O HAYAT

O HAYAT BENİM 70. BÖLÜM KONUSU
Efsun, kameralar karşısında Arda’yla evlendiğini, yani Atahanların gelini olduğunu açıklamış, herkesi şoke etmiştir. Bu beklenmedik durum karşısında Hülya’nın çıldırmasına ramak kalmış, Mehmet Emir sinirden deliye dönmüştür. Kimse Arda’nın böyle bir şeyi nasıl yaptığına akıl erdirememekte, herkes bu işin içinde büyük bir düzenbazlık olduğunu düşünmektedir. İlyas’sa Efsun’un yeniden tehlikeyle dolu böyle bir oyunun içine girmesinden dolayı çok endişelidir. Ama ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Bahar da hayatının bir kez daha Efsun tarafından çalınmasına seyirci kalmayacaktır! Ama Sultan ve Efsun’un Atahanlar’ı avuçlarının içine almak için şeytanca bir planı vardır.
Kısmet Mahallesi ise gün geçtikçe daha da karışmaktadır. Arda’nın Efsun’la evlendiğini öğrenen Zeynep çıkmaz bir yola doğru hızla sürüklenmektedir.