5053873217 [email protected]

Kıvanç Tatlıtuğ, hem sinema filmiyle hem de dizi projesiyle ekranlara dönüyor. Son olarak Star’da yayınlanan ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için yine Ay Yapım ile anlaştı. Dizi yine Star’da olacak.

kıvanç tatlıtuğ
Önceki gün gittiği bir alışveriş merkezinde gazetecilerle konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, “Şubat ayında Ay Yapım imzalı sinema filmi için kamera karşısında olacağım” dedi. Dizi çekimleri Haziran’da başlayacak olan Tatlıtuğ ‘Dizinin yapımına ortak oldu’ iddiasına “Ben oyuncuyum arkadaşlar” dedi.

Merakla beklenen dizinin çekimleri Haziran 2016′da başlayacak ve Eylül’de yayına başlayacak. Kıvanç Tatlıtuğ aynı zamanda Ay Yapım ile sinema filmi çekecek. Şubat ayında çekimlerine başlanacak olan filmde Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri için ise çalışmalara devam ediliyor. Bugüne kadar Ay Yapım imzalı olan Aşk-ı Memnu, Menekşe ile Halil, Kuzey Güney ve Kurt Seyit ile Şura gibi dizilerde başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ 2016 Eylül sezonunda da yine Ay Yapım’ın yeni dizisinde rol almış olacak.