5053873217 [email protected]

Erdal Beşikçioğlu’nun rol alacağı ‘46‘ dizisine yeni bir oyuncu katıldı! Pana Film imzalı, Serdar Akar’ın yöneteceği ve senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme alacağı, başrollerini ise Erdal Beşikçioğlu ve Yasemin Allen’in paylaşacağı yapıma, Issız Adam filmindeki Ada rolüyle büyük beğeni toplayan, yanı sıra Bu Kalp Seni Unutur mu?, Deli Saraylı ve Leyla ile Mecnun dizilerinde de rol alan Melis Birkan dahil oldu.melis birkan

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, ekibinden isimlerinde yer alacağı dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

Behzat Ç. karakteriyle unutulmazlar arasına giren Erdal Beşikçioğlu dünyada izlenme rekorları kıranBreaking Bad’in Türkiye uyarlaması olan 46 dizisinde kamera karşısına geçecek.

Behzat Ç. karakteriyle hafızalardan silinmeyen Erdal Beşikçioğlu, Breaking Bad’in Türkiye uyarlamasıyla ekrana dönüyor. Makaron’da yer alan habere göre yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yapacağı uyarlamada Beşikçioğlu kimya öğretmeni ‘Walter White’i canlandıracak.

Beşikçioğlu rolü için yoğun bir şekilde çalışmaya başladı, kilo vermek için sıkı bir diyete girdi. ‘46’ adıyla Star TV’de ekrana gelecek dizide ünlü aktöre Yasemin Allen eşlik edecek. Psikolojik gerilim türündeki yapım, mütevazı bir kimya öğretmenin alt üst olan hayatını konu alıyor.

breaking-bad

 

 Şeref Meselesi'ndeki performansıyla adından söz ettiren Yasemin Allen Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizideki partneri mi olacak?