5053873217 [email protected]

Cem Yılmaz, geçen hafta vizyona giren ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filmi için gelen eleştirileri Twitter adresinden yorumladı. Yılmaz’ın esprili cevapları stand up gösterisini aratmadı
GönderYazdırYorum YazTwitter’da stand up
TwItter adresinden ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ hakkında gelen eleştirilere cevap veren Cem Yılmaz, yazdıklarıyla takipçilerine şov yaptı. “Biletler de pahalıydı” eleştirisine Yılmaz, “Seçim vaatlerimden biriydi. Olmadı, yapamadım” dedi. “Film hayatımdan iki saat çaldı” yorumuna oyuncu, “Yol artı bir de molalar!?” sözleriyle karşılık verdi.

ALİ BABA CEM YILMAZ
Bir takipçisinin, “Seyretmedim. Ama illa eleştiri istiyorsan, buyur; seyretmeyi düşünmüyorum” diye yazması üzerine Yılmaz’dan “Tam bir sinefil” cevabı geldi. En çok film başlamadan önce gösterilen Reklam süresi eleştiri konusu oldu. Yılmaz, “Sinemada filmin başında 40 dakika reklam vardı. Allah gözünü doyursun diye eleştiri gördüm. Ne ilgim var o reklamlarla anlamadım. Olsun” diye yazdı.

“Filmi tek beğenen ben miydim?” diyen takipçisine, “Sen bakma öyle olduğuna” diye yazan oyuncu “James Bond Spectre” gösterimdeyken, bu filme gitmek nedir?” diyen takipçisini “Bond reklamı” diye yanıtladı. “B.k gibi film” yazısına ise Yılmaz, “Şık bir seyirci… Filmde küfür var” şeklinde esprili bir yanıt verdi.