5053873217 [email protected]

Meydan gazetesi yazarı Yusuf Bülbül, reytinglerde kaybolan ve bitme noktasında olan dizileri yazdı. İşte o yazı…

Reytinglerde ilk 10’un psikolojik sınır olduğu, hatta Tüm Gün’de 5 reytingin altına düşenlere iyi gözle bakılmadığı da bir gerçek. Bu açıdan değerlendirildiğinde Kanal D’de pazartesi günleri yayımlanan ve inişli çıkışlı bir seyir izleyen ‘Güneşin Kızları’, yine aynı kanalda ekrana gelen ‘Güllerin Savaşı’ ile ilgili kara haber gelebilir. ‘Güneşin Kızları’ geçen hafta tüm Günde aldığı 4.83 reytingle direnç gösterse de, 3.47 alan ‘Güllerin Savaşı’ şimdilik pes etmiş görünüyor.
Star TV’de cumartesi izleyiciyle buluşan ve Tüm Gün’de aldığı 2.98 reyting ile 10. sıraya gerileyen ‘Çilek Kokusu’ topun ağzında. Aynı kanaldaki ‘Hatırla Gönül’ ise Pazar günü aldığı 2.97 ile dönülmez bir yola girmiş durumda.

ÇİLEK KOKUSU
Show TV’de büyük umutlarla ekrana gelen ‘Gamsız Hayat’ın da düşük reytingler yüzünden ekrana veda edeceği konuşuluyor. Kanalın bir başka projesi ‘Acil Aşk Aranıyor’un da geleceğinden endişe duyuluyor.
Fox TV’de çarşamba yayımlanan ‘Kocamın Ailesi’ geçen hafta aldığı 1.97 reytingle ilk yüz program içinde 24. sıraya gerileyerek, gidecekler listesine girdi. Kanalın diğer projesi ‘Kiraz Mevsimi’nin akıbeti de şimdilik belli değil.. Sosyal medyada gideceklerin adı konuşulurken atv’nin dizleri ‘Kara Ekmek’ ve ‘Evli ve Öfkeli’nin de adı geçiyor. Tabii tüm bunların yanında, kanallar boş durmuyor ve yeni projelerle boşalacak yerleri doldurmanın telaşındalar.