5053873217 [email protected]

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaştığı Gecenin Kraliçesi dizisinden ilk fragman yayınlandı. Meryem Uzerli’nin uzun zamandır hazırlıkları süren dizisi Gecenin Kraliçesi’nden sonunda ilk görüntüler yayınlandı. Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın başrolde olduğu Gecenin Kraliçesi’ne Mehmet Aslantuğ da katılmış ancak daha sonra tecrübeli oyuncu sürpriz bir şekilde diziden ayrılmıştı. Aslantuğ’un ayrılmasından sonra diziye ünlü oyuncu Uğur Polat katılmıştı.

GECENİN KRALİÇESİ

Çekimleri geçtiğimiz ay Fransa’nın Grass kasabasında başlayan iddialı dizinin başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Deniz Celiloğlu ve Şevval Sam paylaşıyorgecenin kraliçesi dizisi star tv

Aziz, karadenizli ünlü bir iş adamıdır. Öldürülen en yakın arkadaşının küçük oğlunu evlat edinir. Aziz eşini yıllar önce kaybetmiş bir oğlu ve bir kızı vardır. Hayatına hiç bir kadını sokmak istememiştir ta ki hayatına Meryem Uzerli’nin canlandırdığı karakter girene kadar. Aziz bu kadına aşık olacaktır. İşin garip tarafi şu ki evlatlık aldığı oğlu da bu kadına aşık olmuştur.

Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım’ın paylaşacağı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan’ın, senaristliğini Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdener’in, yapımcılığını ise O3 Productions’ın üstlendiği yapımın adı Gecenin Kraliçesi Ocak 2016′da Star TV ekranlarında başlayacak.

 

Meryem Uzerli, babası Türk, annesi Fransız, Nice’te küçük bir parfüm dükkânı olan parfümör (parfüm eksperi) rolünde. İki aşk arasında kalacak güzel oyuncu Şirin karakterini canlandıracak. Öldürülen arkadaşının 3 yaşındaki oğlunu evlat edinen Karadenizli ünlü bir işadamı olan Aziz’in (Mehmet Aslantuğ) bir kızı, bir oğlu vardır. Eşi, oğlunu doğururken ölür. Aziz, eşine olan aşkı ve saygısından hayatına yeni bir kadın sokmaz. Meryem Uzerli’nin canlandırdığı kız gelince işler değişir. Aynı kıza, Aziz’in büyütüp, kızını verdiği ve tüm işlerinin başına geçirdiği evlatlığı da gönlünü kaptırır.