5053873217 [email protected]

National Enquirer dergisi AIDS’e yakalanan ünlü ve çapkın aktörün Charlie Sheen olduğunu ileri sürdü. People dergisi de aynı iddiayı tekrarladı. Sheen’in bu sabah (salı) NBC News’dan Matt Lauer’e konuk olup kişisel bir açıklama yapacağının duyurulması da bu iddiaları güçlendirdi.

charlie

NBC News, Sheen’in özel bir röportaj için kendilerine konuk olacağını ve kişisel bir açıklama yapacağını duyurdu. Ancak açıklamanın içeriği hakkında bilgi verilmedi.

People dergisinin internet sitesinin haberine göre de ünlü Hollywood menajeri Howard Bragman da bu iddiaları doğrular nitelikte konuştu. Bragman ‘Bu röportaj insanların Sheen’e sempati duymasını sağlayacak. Ancak eski partnerlerinin tepkisi Sheen’i korkutuyor, bu da hafife alınacak bir konu değil’ diye konuştu.

People’ın haberine göre Bragman, Sheen’in tedavi olduğunu ve çevresindeki pek çok insanın da bunu bildiğini söyledi. Sheen’in HIV virüsü taşıdığını uzun zamandır bildiğini söyleyen Howard Bragman ‘Bu bemim için sürpriz olmadı. Sheen’in içinde bulunduğu zor durumu biliyorum ve bunun için üzgünüm’ dedi. Bragman Sheen’in yapacağı açıklamanın tüm dünya için öğretici olacağını söyleyerek ‘Bu, herkesi etkileyebilecek bir hastalık’ diye konuştu.

Aktör Martin Sheen’in oğlu ve Emilio Estevez’in de kardeşi olan 50 yaşındaki Charlie Sheen, hızlı hayatı ve yarattığı skandallarla biliniyor.

İlk evliliğini Donna Peele ile yapan Sheen daha sonra Denise Richards ile evlendi. Bu evliliği olaylı bir şekilde bitti.

Sheen, 2008 yılında Brooke Mueller ile evlendi. Fakat o evliliği de 3 yıl sonra bitti. Sheen son olarak bir porno yıldızı olan Brett Rossiile nişanlandı bir süre sonra da ayrıldı.

Sheen birkaç yıl önce de bir hayat kadınıyla kaldığı lüks bir otel odasında skandal yaratmıştı. Sheen’in genç kadını banyoyo kilitleyip tartakladığı ileri sürülmüştü. Bu sırada eski eşi Denise Richards ve iki küçük kızının da aynı otelde yan odada kaldığı basına yansımıştı.

Gerçek adı Carlos Irwin Estevez olan Sheen’in üç evliliğinden 4 çocuğu bulunuyor. Sheen’in Paula Profit adlı eski kız arkadaşından da yetişkin bir kızı var. Aktör, kızı Cassandra Jade Esteves’in düğününde böyle görüntülenmişti.

Charlie Sheen, Oliver Stone’un 1986 tarihli Platoon (Müfreze) filminde canlandırdığı Chris karakteriyle dikkat çekmişti.