5053873217 [email protected]

“İnadına Aşk” dizisinde Defne karakterini oynayan Açelya Topaloğlu, hayranlarından dizi ile gerçek hayatı birbirine karıştırmamasını istedi.

Açelya Topaloğlu: Dizi ile Gerçek Hayatı Birbirine Karıştırmayın

AÇELYA
Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki ‘Turki Ekstra’ programında ‘İnadına Aşk’ ekibinin oyuncuları ile yapılan röportajlar ekrana getirildi. Açelya Topaloğlu, keyifli, aksiyonlu ve yorucu çekimlerde canlandırdığı ‘Defne’ karakterini çok sevdiğini söyledi. Topaloğlu, gerçek yaşamında hayranlarının canlandırdığı ‘Defne Barutçu’ gibi çok mu konuştuğu soruları ile karşılaştığını anlatırken, “Evet çok konuşuyorum. Ama Defne gibi hızlı değil” dedi. Açelya Topaloğlu, daha önce oynadığı ‘Kaçak Gelinler’ dizisinin bitmesine üzüldüğünü anlatırken “Devamını getiremedik. Sebebini bilemedim” diye konuştu. Annesinin sakatlanmasından korktuğu için dans etme yerine kendisini oyunculuğa yönelttiğini anlatan Topaloğlu, hayranlarına, “Dizi ile gerçek hayatı birbirine karıştırmayın.” diye seslendi.

NİLAY DURU: HEPSİ ‘KÖR AŞIK’ OLDU

Nilay Duru, dizide canlandırdığı ‘Yeşim Aras’ karakteri gibi inatçı olmadığını ve aşkın kolay yakalandığına inanmadığını söyledi. Duru, canlandırdığı karakter ve kendisini karşılaştırırken, “Aşk, zor bir şey. Aşkı da, hem inatçılığı da bedene zor aldığım için ikisi de değilim.” dedi. Duru, bir soru üzerine, “Şu anda benim için aşk yok. Oldu daha önce. Yani şu anda yok. Hepsi unutup ‘kör aşık’ oldular.” dedi.