5053873217 [email protected]

NTC Medya’nın yeni dizilerinden Aile İşi’nin kanalı belli oldu!

Jale Atabey’in yönetmenliğini, Özgür Evren Heptürk’ün senaristliğini yaptığı, başrollerinde Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu ve Can Bonomo’nun yer aldığı Aile İşi, atv’de ekrana gelecek.

Dizinin başrol kadın oyuncusu henüz belli değil. Görüşmeler devam ediyor.

AİLE İŞİ
NTC Medya sürpriz oyuncu kadrosuyla yepyeni bir dizi hazırlığına başladı, dizinin ismi ise ”Aile İşi” olarak belirlendi.

Bu sıralarda Kırgın Çiçekler dizisinin yapımcılığını üstlenen NTC Medya bomba bir projeye hazırlanıyor. Dizinin ismi ”Aile İşi” olarak belirlendi. Komedi dizisi olacak Aile İşi’nin kanalı henüz belli olmadı. Dizinin başrol oyuncuları da belli oldu. Dizinin başrollerinde Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu ve Can Bonomo rol alacak. Hasibe Eren
Daha önce hatırlanacağı üzere Füsun Demirel ve Hasibe Eren’in aynı dizide rol alacağı açıklanmıştı, projenin detayları ise yeni ortaya çıktı. Dizinin yönetmenliğini ise Avrupa Yakası ve Yalan Dünya’da yönetmenlik yapan Jale Atabey üstlenecek. Merakla beklenen ”Aile İşi” Ocak ayında yayın macerasına başlayacak.