5053873217 [email protected]

Eski eşi Ali Taran hakkında yaptığı açıklamadan sonra tepki çeken Ayşe Özyılmazel’i eleştiren bir isim de arkadaşı İzzet Çapa olmuştu. Bu yazı ikili arasında polemik başlattı. Özyılmazel, bugünkü köşesinden cevap niteliğinde “Dosta, düşmana, meraklısına…” başlığıyla bir yazı kaleme aldı. Çapa ise bu yazıyı “sana ayrılan sürenin sonuna geldik” notuyla Instagram hesabından paylaştı.10 Kasım 2015Ayşe Özyılmazel’den İzzet Çapa’ya cevap

AYSE OZ
Özyılmazel’in, 4 yıl önce sürpriz bir kararla nikah masasına oturup sadece 10 ay evli kaldığı Ali Taran’ın yeniden ekranlara dönmesiyle ilgili soru üzerine açtı ağzını yumdu gözünü.

Özyılmazel, “Genç kızlığım elimden alındı. Hayatımın içine edildi. Çok büyük depresyona girdim. Bugüne kadar sustuysam kendime olan saygımdan sustum. Hâlâ susabilirim kimse elini benim üzerimde temizleyip mutlu hissetmesin her şey bir yere kadar” demişti.

Bu ağır konuşmasının ardından başta İzzet Çapa ve Ali Taran’ın eski eşi Selma Ann Desmond’ın kardeşi Neriman Erman olmak üzere sosyal medyada da eleştiri oklarının hedefi oldu.

Çapa dünkü köşe yazısında, “Özünün ne kadar iyi olduğunu bilirim ama kusura bakma dost acı söyler.

Millet, seni taşa tuttukları bu evliliği de, Selma Hanım’ın vefatını da daha yeni unutmuşken ne diye uyuyan yılanın kuyruğuna basma gereği duydun hiç anlamadım!

Eğer önümüzdeki üç ay içinde albüm, kitap, single, jingle mıngıl ya da her ne haltsa çıkartmayı sakın aklının ucundan bile geçirme!

Yoksa zamanında hakkında fikir yürütenler haklı çıkacak ve senin için ‘Reklamcıyı reklamı için kullandı’ denilecek. Bak bu laflarımın altını da iyi çiz! Eğer böyle bir şey olursa bil ki ilk ben senin adının üzerini çizerim.”

Ayşe Özyılmazel de bugünkü köşesinden başta İzzet Çapa olmak üzere kendisine yöneltilen bütün eleştirilere cevap verdi.

Özyılmazel , “Yahu kardeşim benim işim ne? Benim hayattaki tutkum ne? Benim yapmayı bildiğim şey ne? Ben bir yazarım, ben bir şarkı yazarıyım. Tabii ki kitabım, şarkım, yazım çıkacak. Sana iki-üç ay mekan açma, dükkanları kapat, röportaj yapma denebilir mi? Ha tabii benim kafam, bu âlemin Maksim oyunlarına çalışmaz. Eğer şu hayatta kaybettiğim farz edilen tek nokta varsa, o da budur zaten.
Kalp ne ki!”

Çapa, kendisine verilen cevabı Instagram hesabından şu sözlerle paylaştı, “Vurur yüze ifadesi Ayşe Özyılmazel cevap vermiş bir tanesi:) Bu arada o dediğin Maksim değil, Bizans oyunudur. Keşke seni bar kapısında gazetecilere ayaküstü açıklama yaparken göreceğimize, o muhteşem Maksim sahnesinde izleyebilseydik! Ayşe git başımdan, sana ayrılan sürenin sonuna geldik…”