5053873217 [email protected]

Apple’ın iPhone 6S ile birlikte sunduğu Gül rengi seçeneği, müşteriler tarafından çabuk benimsenmişe benziyor. Detaylar haberimizde.

6S ROSE

Altın rengi ile adeta piyasayı bloke eden ve bir anda yeni bir modanın öncülerinden olan Apple, şimdi ise aynı durumu gül rengi seçeneği üzerinde gerçekleştiriyor. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinde sunulan renk, gelen raporlara göre şu sıralar kullanıcılar tarafından oldukça fazla tercih edilmekte. Mobil pazarda analizleri ile ünlü olan Ming-Chi Kuo, paylaştığı bilgilerde gül rengi iPhone’a değindi. Kuo, şu anda gerçekleştirilen ön siparişlerin %30 – %40 oranında Gül rengine ait olduğunu belirtiyor. Şu anki talebin neredeyse yarısı Gül rengi iPhone’a ait. Elbette cihazın satışa sunulduktan sonraki performansı tam olarak Gül renginin benimsenip benimsenmeyeceği konusunda net bir fikir verecektir fakat ön siparişlerde görülen bu durumun pembe renkteki iPhone’un adeta ‘tuttuğunu’ da kanıtlar nitelikte.

Bahsi geçen bilgi dışında genel satışlara da değinmeyi ihmal etmeyen Kuo, Apple’ın ilk hafta 10 – 13 milyon arası yeni iPhone modeli satacağını tahmin etmekte. Eğer bu tahmin gerçeğe dönüşürse geçen yılki 10 milyonluk rekorun geçileceği de bahsedilen bilgiler arasında yer alıyor.